GLAD: Wayne Rooney skal ha blitt langt mer fornøyd med tingenes tilstand i Manchester United og har bestemt seg for å bli. AFP PHOTO/IAN KINGTON
GLAD: Wayne Rooney skal ha blitt langt mer fornøyd med tingenes tilstand i Manchester United og har bestemt seg for å bli. AFP PHOTO/IAN KINGTON

Fotballryktene: – Rooney har signert ny langtidskontrakt

Og argentinsk landslagsspiss på vei til Sunderland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ved midnatt fredag er kjøpefesten over i Premier League.

Da må samtlige klubber ha på plass de spillerne de skal avslutte sesongen med.

Etter det er det for sent å forsterke laget.

Siden Juan Mata ankom Carrington og Manchester United har optimismen rundt den regjerende seriemesteren steget betraktelig. Blant annet skal det ha blidgjort Wayne Rooney. Nå melder den britiske radiostasjonen talkSPORT at angriperen har signert en ny langtidskontrakt med klubben. Avtalen forlenger hans nåværende kontrakt, som går ut i 2015, og sikrer at 28-åringen er klubbens best betalte spiller. Ifølge talkSPORT kan det bli offentliggjort allerede før kampen mot Cardiff.

Chelsea har vært den mest aktive klubben så langt. De har hentet inn Bertrand TraoreMohamed Salah og Nemanja Matic, og latt Juan Mata gå til Manchester United. Kevin De Bruyne ble solgt til Wolfsburg, mens Ryan Bertrand er gått på lån til Aston Villa.

Hull og Cardiff har også hentet inn to spillere så langt. Ole Gunnar Solskjær har fått på plass Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli

Men det er de siste dagene de fleste overgangene skjer.

Manchester United-manager David Moyes har vært Europa rundt på jakt etter en sentral midtbanespiller siden han overtok jobben i sommer. Men foreløpig har ikke jakten gitt det store utbyttet. Nå skal Portos Fernando være neste byttedyr. Ifølge Daily Mirror skal Manchester United vurdere om de skal sette inn støtet med et bud på drøyt 60 millioner kroner.

Chelsea har fortsatt penger til overs etter salget av Juan Mata. Inside Futbol skriver at Chelsea-speider Guy Hillion var på plass da Monaco og Marseille møttes på søndag. Formålet med turen skal ha vært å kikke på Gianelli Imbula. Men han benyttet samtidig sjansen til å ta noen notater på Florian Thauvin

Enda mer sexy er det at klubben ser ut til å ha kommet til enighet med Atletico Madrid om en overgang for Diego Costa til sommeren. Daily Mail skriver at det betyr at Chelsea må gi opp Thibaut Courtois. Den belgiske keeperen har vært på lån på Vicente Calderon stadion de to siste sesongene. Men overgangen blir gjort permanent som en del av overgangen til Costa.

Newcastle bestemte seg mandag for å cashe inn på Yohan Cabaye. Franskmannen ønsket en overgang til Paris Saint-Germain, og da oljesjeikene som eier parisklubben la nok pundsedler på bordet, så fikk han viljen sin. Nå skriver Chronicle at The Magpies vil bruke noen av pengene på å hente Clement Grenier fra Lyon.

Dani Osvaldo er ingen populær kar i Southampton. Spissen ble utestengt i to uker etter at han skallet ned Jose Fonté på trening. Men den italienske landslagsspissen skal også ha fått beskjed om å finne seg en ny klubb før fredag. Dersom han ikke klarer det, så kan han regne med å bli trukket ytterligere seks uker med lønn for oppførselen sin, skriver Daily Mail.

Da kan skaden til Radamel Falcao vise seg å være beleilig for Southampton-spissen. For ifølge Daily Express skal Monaco vurdere å hente Osvaldo som erstatter. Avisen skriver at Ligue 1-klubben vurderer om de skal hente Javier Hernandez eller Osvaldo.

En som kan være på vei til Southampton er Cagliaris Davide Astori. Skaden til Dejan Lovren har fått manager Mauricio Pochettino ut på midtstopperjakt, og Astori var også på ønskelisten hans i sommer, skriver Daily Mail.

Paolo Di Canio dro hjem til Italia da han skulle bygge Sunderland-stallen i sitt bilde. Det gikk ikke helt som man håpet, og da var det bye bye Paolo. Nå er det arvtakeren Gustavo Poyets tur til å bygge lag. Han vender ikke hjem til hjemlandet Uruguay. Han har i stedet valgt nabolandet Argentina som nedslagsfelt. Oscar Ustari og Santiago Vergini er allerede på plass, og nå har han fått akseptert et bud på spissen Ignacio Scocco. 28-åringen scoret begge målene da Argentina vant 2-1 over Brasil i november 2012 - hans eneste landskamp. Det sikret ham en overgang til brasilianske Internacional. Men han har ikke funnet seg til rette i Brasil. Nå kan Sunderland bli neste stoppested, skriver Daily Mail.

Napoli har ikke gitt opp å hente Etienne Capoue fra Tottenham. De fikk et bud avslått for to uker siden. Men ifølge The Times er et nytt bud på vei til White Hart Lane.

En annen som kan havne i Napoli er Liverpools Daniel Agger. Metro skriver at Rafa Benitez ønsker sin tidligere elev til Italia for å tette de bakre rekker. Den sveitsiske midtbanespilleren Gokhan Inler kan komme til å gå motsatt vei.

West Ham har nå sikret seg italienerne Antonio Nocerino og Marco Borriello på lån ut sesongen. Men Sam Allardyce er ikke ferdig med handlingen. Ifølge Daily Express skraper han nå sammen penger til et bud på Piotr Parzyszek. Den polske 20-åringen er toppscorer i den nederlandske andredivisjonen for De Graafschap.