FORLENGER: Arséné Wenger har vært i Arsenal siden 1996. Nå ser det ut som om det blir ytterligere noen år.   REUTERS/Suzanne Plunkett
FORLENGER: Arséné Wenger har vært i Arsenal siden 1996. Nå ser det ut som om det blir ytterligere noen år.   REUTERS/Suzanne Plunkett

Arsenal-direktør: – Wenger signerer ny kontrakt

Ivan Gazidis i det snakkesalige hjørnet da Arsenal lanserte historisk milliardavtale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter 1-3 i serieåpningen hjemme mot Aston Villa ropte mange Arsenal-fans på Arsène Wengers hode.

Siden den gang har Arsenals resultater vært formidable, og etter 22 serierunder leder London-laget Premier League.

– Vil forlenge

Ropene har for lengst stilnet om at Wenger må gå, og ryktene har gått en stund om at franskmannen har vært nær en ny kontrakt.

Da Arsenal i dag endelig lanserte den dårlig skjulte hemmeligheten om sin nye draktavtale med Puma, lettet Arsenal-direktør Ivan Gazidis på sløret om fremtiden til Wenger.

– Vi er komfortable og avslappet. Arsène vil forlenge kontrakten med oss, og når tiden er rett vil vi annonsere det, sa Gazidis ifølge britiske medier.

Under sin pressekonferanse tidligere på dagen ønsket ikke Wenger å kommentere sin egen kontraktsituasjon, men hans amerikanske sjef var altså ikke like hemmelighetsfull.

Historisk avtale

Den nye draktavtalen med Puma skal være den største kommersielle avtalen inngått av både Arsenal og draktleverandøren og trer i kraft etter denne sesongen.

Det skal også være den største avtalen i England, men om ryktene om Manchester Uniteds nye avtale med Nike stemmer vil det ikke vare lenge.

Allerede i mai 2013 fortalte lekkasjer om at femårsavtalen var verd 1,5 milliarder kroner, altså 300 millioner kroner i året. Det vil kunne styrke en allerede sterk Arsenal-økonomi og bidra til flere storkjøp som Mesut Özil-overgangen.