Andros Townsend (til høyre) går hardt ut mot Melissa McKenzie og The Sun etter å ha lest saken om daten med Adnan Januzaj (til venstre).
Andros Townsend (til høyre) går hardt ut mot Melissa McKenzie og The Sun etter å ha lest saken om daten med Adnan Januzaj (til venstre).

Forsvarer Januzaj: – Jeg blir kvalm av slike jenter

Andros Townsend til frontalangrep etter The Sun-sak om United-stjernens date.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha vært på date med Manchester United-stjerneskuddet Adnan Januzaj bestemte studenten Melissa McKenzie seg for å fortelle The Sun om hvor misfornøyd hun var etterpå. 

I The Sun klager McKenzie på at Januzaj tok henne med til hurtigmatkjeden Nando's, at han hadde på seg treningsklær og at hun måtte betale for parkeringen selv. 

– Jeg forventet at han skulle komme i en spenstig bil, men jeg endte opp med å kjøre ham i min gamle blå Fiesta, og måtte også betale. Så sa han at han skulle ta meg med til Nando's - da ble jeg lang i maska, sier stakkars Melissa i det «hjerteskjærende» intervjuet med tabloidavisen. 

– Gjør meg kvalm

Nå får Januzaj støtte av sine Premier League-kolleger. Tottenhams Andros Townsend har lagt ut et bilde av The Sun-saken, der han går til frontalangrep på både Melissa McKenzie og avisen.

– Slike jenter gjør meg kvalm. Hvordan dette kommer i avisen vil jeg aldri forstå, skriver Townsend. 

Deretter fulgte han opp med følgende melding.

– Nandos hadde for mye klasse for henne! Jeg vil kjøpt en «Freddo» (en sjokolade) til henne og sent henne vekk!!

Senere fulgte også Raheem Sterling opp med et par syrlige meldinger.

– Frøken, om du hadde ønsket et ekstra kyllingstykke så skulle du bare ha spurt, skriver blant annet Liverpool-spilleren.

 

Nando's frekkis

Nando's kjører en litt frekkere variant. De har lagt ut et bilde av et brev med gavekort adressert til Manchester United-stjernen. 

– Hei Adnan, vi spanderer den andre daten. (P.S. Kanskje du bør droppe treningsklærne?)