VIL UT AV ZLATANS SKYGGE: Edison Cavani har blitt i skyggen av Zlatan i PSG. Nå ønsker han seg vekk fra det franske topplaget og Chelsea kan bli neste stopp. FP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
VIL UT AV ZLATANS SKYGGE: Edison Cavani har blitt i skyggen av Zlatan i PSG. Nå ønsker han seg vekk fra det franske topplaget og Chelsea kan bli neste stopp. FP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD

Fotballryktene: – Cavani vil vekk fra PSG

Og Diego Costa skal være på vei til Chelsea. Her er dagens fotballrykter! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det forrige overgangsvinduet stengte 2. september. 

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Resultatene i første halvdel av sesongen har også tvunget flere klubber ut på overgangsmarkedet på nyåret.

Nå tikker klokken faretruende raskt mot at vinduet smeller igjen for godt denne sesongen.

Ole Gunnar Solskjær har ikke ligget på latsiden etter at han kom til Cardiff. Tre nordmenn har alt signert for waliseren. Nå skal Solskjær være svært nærme å sikre seg både Manchester Uniteds Fabio og Stokes Kenwyne Jones, melder Wales Online. For å skaffe seg Jones vil Peter Odemwingie gå motsatt vei. 

Fra før er det kjent at Solskjær også ønsker å hente Wilfried Zaha til den walisiske hovedstaden. 

Rapporter fra Spania tyder på at Chelsea og Atlético Madrid har blitt muntlig enig om en overgang for Diego Costa til sommeren, skriver Metro. 25-åringen har en utkjøpsklausul på drøyt 300 millioner kroner. 

Overgangen kan og sørge for at Thibaut Courtois blir Atlético-spiller permanent. Belgieren har vært utlånt til den spanske hovedstadsklubben i flere sesonger og er høyt, høyt verdsatt på Vicente Calderón. 

Raul Meireles trenger spilletid før sommerens VM og West Ham trenger midtbanespillere. Sånn sett burde de to være en god match. En annen spiller som også kan være på vei inn portene på Upton Park er AC Milans Antonio Nocerino. Da The Hammers spilte semfinale i Ligacupen gikk både Joe Cole og Mohamed Diame av banen med skade, så Sam Allardyce er desperat etter midtbaneforsterkninger, hevder Talksport.  

Harry Redknapp har åpenbart sansen for Peter Crouch. Happy-Harry har hatt spissen i sine rekker i Portsmouth, Southampton og Tottenham, men en overgang til Crouchs gamle klubb Queens Park Rangers virker usannsynlig, melder samme nettsted. Mark Hughes har i hvert fall gjort sitt ved å si klart ifra om at spissen blir på Britannia.

Alberto Gilardino har blitt linket til både West Ham og Sunderland, men nå har italieneren gått ut og sagt han blir værende i Genoa, skriver Daily Express. En tilværelse i England frister tilsynelatende ikke spissen, som heller vil fokusere på å nå 200 Serie A-mål i tiden fremover. 

Etter at Mohamed Salah gikk fløyten, skal Brendan Rodgers, som for øvrig fyller 41 år i dag, ha sett seg ut Saúl Ñíguez som mannen han ønsker å forsterke midtbanen med, hevder The Mirror. Et bud på rundt 120 millioner kroner er ventet å tikke inn til Atlético Madrid som for øyeblikket har spilleren utlånt til Rayo Vallecano. 

Edison Cavani er alt annet enn fornøyd med tilværelsen i PSG og den franske hovedstaden. Nå ønsker 26-åringen seg vekk og Chelsea skal være svært interessert i uruguayaneren. José Mourinho, som også har bursdag i dag, er begeistret for Cavanis moral og målscoreregenskaper, skriver The Mirror

Cavani blir ingen billig mann. For å få råd til ham skal Mourinho ha bestemt seg for å selge Romelu Lukaku. Den belgiske kjempen er ønsket av blant annet Tottenham, Arsenal og Atlético Madrid