Cardiff-fansen hyller Møller Dæhli etter debuten 

– Jeg tror jeg er forelsket.

Mats Møller Dæhli fikk ti minutter pluss tilleggstid da han debuterte i FA-cupoppgjøret mot Bolton lørdag ettermiddag.

I motsetning til sin landsmann, Magnus Wolff Eikrem, imponerte han voldsomt i løpet av de litt over ti minuttene han fikk. 

Les også: Moses og Sturridge fikset avansement

Fryktløs
Først holdt han på å sette inn en retur fra skrått hold. Noen minutter senere satte han fart langs høyrekanten, fintet seg mellom to Bolton-forsvarere, men avslutning med venstrefoten gikk over mål.

Se alle involveringene til Mats Møller Dæhli i videovinduet under.

– Han er fryktløs. Jeg så han ringside i en av de første kampene i Tippeligaen, og da styrte han og pekte, og det er nesten litt arrogant ut at en så ung spiller går ut og gjør det, sier TV 2s fotballekspert Joacim Jönsson.

Se hva ekspertene sier om Mats Møller Dæhli i videovinduet øverst.

– Og den fryktløsheten tar han med seg til denne kampen. Han spiller sitt spill, og når vi snakker om førsteinntrykk, så vinner jo han over alle Cardiff-supportere.

– Kan være vår Januzaj
Det er det ingen tvil om at han har klart. På et Cardiff City-forum er fansen i hundre over det lille de fikk se fra 18-åringen.

– Han ser ut til å være litt av et talent. Jeg er veldig fornøyd med denne signeringen. 

Les også: Parr stygt skadet i cupkamp

– Minner meg om Ramseys første kamp. 

– Jeg er forelsket. 

– Han kan være vår Januzaj. 

– Fantastisk touch og overblikk, og dette fra en spiller som liksom skal være ute av form på grunn av pausen i Norge...og som bare er 18 år...og som knapt kjenner lagkameratene sine...og som fikk ti minutter. Jeg er sjokkert!

– Veldig gøy
Det 18 år gamle stortalentet er også godt fornøyd med debuten.

– Jeg koste meg utpå der. Jeg prøver egentlig bare å spille mitt eget spill og være meg selv. Det var veldig gøy, sier han til TV 2.

– Han har lyst til å spille fotball og har lyst til å ha ballen. Mats gjorde det et veldig godt innhopp, og det er artig å se på han, sier Solskjær til TV 2 om nordmannen.

Perfekt kamp å debutere
Dette er bare noe av all hyllesten han får etter kampen. Trevor Morley mener det var perfekt for han å komme inn i denne kampen.

– Det var perfekt for han å komme inn mot slutten av kampen med mye slitne bein utpå der. Han virket livlig, full av selvtillit, og ser ut til å være litt av et talent, mener TV 2s fotballekspert.

Les også: Watford nær sjokkseier på Etihad

En av brukerne på forumet vil nå se Møller-Dæhli fra start når Ole Gunnar Solskjær tar med seg Cardiff tilbake til gamle trakter tirsdag. Da venter både hans og Møller Dæhlis gamleklubb Manchester United på Old Trafford.

– Jeg tror han kommer til å få et Premier League-innhopp når han kommer inn slik i FA-cupen og sier "her skal jeg være". 

– Han er litt som Craig Noone - en som kan komme inn og endre kamper, mener Jönsson.

Så gjenstår det å se om han får prøve seg mot Manchester United kommende tirsdag. Solskjær utelukker i alle fall ikke at han kan få muligheten.