UNITED-AKTUELL: Bayern Münchens Toni Kroos.
UNITED-AKTUELL: Bayern Münchens Toni Kroos.

Fotballryktene: – Manchester United med flere gigantbud

David Moyes har fått blod på tann etter Mata-overgangen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det forrige overgangsvinduet stengte 2. september. 

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Resultatene i første halvdel av sesongen har også tvunget flere klubber ut på overgangsmarkedet på nyåret.

Nå tikker klokken faretruende raskt mot at vinduet smeller igjen for godt denne sesongen.

Juan Matas nært forestående overgang fra Chelsea til Manchester United kan få positive ringvirkninger for storklubben. Ifølge The Times er den regjerende seriemesteren stadig tryggere på at Wayne Rooney vil signere en ny kontrakt.

Ifølge Daily Telegraph skal avtalen med Rooney være verd over tre millioner kroner i uken.

Mange har spekulert i om Shinji Kagawa, som ikke har vært noen suksess på Old Trafford, kunne være på vei ut dørene til David Moyes etter Matas ankomst. Ifølge Daily Express vil den 24 år gamle japaneren imidlertid ikke forlate Manchester i dette overgangsvinduet.

David Moyes har ikke hatt de resultatene han ønsket seg siden han tok over etter Sir Alex Ferguson, og skal man dømme etter ryktene vil han virkelig finne frem sjekkheftet i dette overgangsvinduet. Daily Mirror hevder at United-sjefen har lagt inn et bud på Southamptons talentfulle venstreback Luke Shaw. Budet skal være i størrelseorden 230 millioner kroner. Chelsea skal også være interessert i Shaw.

Manchester United-manageren var også i Tyskland fredag kveld for å se toppoppgjøret mellom Borussia Mönchengladbach og Bayern München. Moyes er interessert i Bayerns Mario Mandzukic og Mönchengladbachs Patrick Herrmann, skriver Daily Mail, men legger til at Toni Kroos har dukket opp som et mulig kjøp etter at den offensive midtbanespilleren sliter med å bli enig med Bayern-sjefene om en ny kontrakt. Manchester United planlegger et bud for Kroos som vil koste i overkant av 250 millioner kroner, skriver avisen.

I sommer fikk ikke Yohan Cabaye lov til å forlate Newcastle da Arsenal kom med et bud som Alan Pardew mente var latterlig. Nå kaster styrtrike Paris St. Germain seg inn i kampen om midtbanespilleren. Daily Star skriver at trener Laurent Blanc har innrømmet at han er interessert i 25-åringen.

Newcastle ligger på sin side ikke på latsiden i overgangsvinduet. Sky Sports skriver at de ønsker å signere den nederlandske spissen Luuk de Jong fra Borrussia Mönchengladbach før møtet med Norwich på tirsdag.

West Ham prøver å signere tidligere Chelsea- og Liverpool-spiller Raul Meireles på lån, som et ledd i Sam Allardyces forsøk på å sikre London-lagets plass i Premier League. Det melder TalkSport.

Arséné Wenger nektet for at de var nær å signere Julian Draxler etter FA-cupseieren mot Coventry fredag, men ryktene fortsetter i uforminsket styrke. Ifølge Daily Mirror er den 20 år gamle Schalke-spilleren desperat etter å slutte seg til Arsenal før overgangsvinduet stenger. De to klubben skal også være i forhandlinger. Ifølge Jan Åge Fjørtoft på Twitter skal de være enige om en overgangssum.

Så langt har Ole Gunnar Solskjær signert tre nordmenn i Magnus Wolff Eikrem, Mats Møller Dæhli og Jo Inge Berget, men ifølge Daily Mail er han nå klar for å signere Ivan Ramis fra Wigan. Gjør han det vil han slå nedrykksrival Crystal Palace i kampen om signaturen til midtstopperen.

Også Sunderland-manager Gus Poyet vil styrke laget i kampen for å beholde plassen, og vil gjøre det med Ever Banega fra Valencia, skriver lokalavisen Sunderland Echo.

Ifølge Daily Telegraph er tidligere Arsenal- og Liverpool-spiller Jermaine Pennant i ferd med å få sin kontrakt terminert av Stoke. Pennant har ikke fått spilletid under Mark Hughes.