Syngende Zlatan med ny versjon av nasjonalsangen

Bryter tausheten og blir sangfugl i Volvos nye reklamestunt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se reklamestuntet i videovinduet over!

Petter Northug ga ut egen musikkvideo under Tour de Ski, men det spørs om ikke Sveriges Zlatan Ibrahimovic (32) skaper større overskrifter med sitt siste stunt.

Stjerneprodusenten Max Martin står bak fotballstjernens siste reklamestunt sammen med Volvo.

Den svenske superstjernen debuterer like greit også som sanger når den nye reklameserien for Volvo debuterer på svensk TV i morgen.

– Da Zlatan presenterte ideen, kjentes den klokkeren, sier kommunikasjonssjef i Volvo, Per Carleö, til Aftonbladet.

Ifølge avisen ringte Zlatan selv opp den svenske superprodusenten Max Martin, mannen bak Britney Spears' megahit «Hit Me Baby One More Time». Den vanligvis så tilbaketrukne produsenten skal kun ha brukt 30 minutter på å takke ja til å lage en ny versjon av den svenske nasjonalsangen.

– Jeg var liksom ... Hva skal man si ... Jeg har valgt ikke å synge med. Den har aldri klikket for meg. Jeg er stolt over å være svensk, absloutt, jeg er stolt over å være landslagskaptein. Ute på banen vil jeg gi alt. Men når det gjelder nasjonalsangen så har det aldri klikket for meg å synge den eller si disse ordene. Før nå. Den her nye nasjonalsangen er akkurat det vi trenger. Det gamle var kjedelig. Den her går rett inn. Jeg håper at den blir den nye. På tide at det kommer en ny, sier Zlatan til bladet Di Weekend.

Ifølge seg selv har Zlatan aldri sunget med til den opprinnelige versjonen av «Du gamla, Du fria». Når han nå velger å bryte tausheten, er det for å vise det nye Sverige anno 2014, den multikulturelle utgaven.

Og fotballkameraten Maxwell skal ha gått gåsehud.

– Jeg sa til ham at dette er den nye versjonen. Du forstår ikke språket, men likevel. Hør på den og si hva du mener. Da han hadde lyttet, sa han noe på brasiliansk og pekte på armen sin. Hårene hadde reist seg, sier Zlatan.