Justin Bieber er arrestert

Popstjernen bak lås og slå etter kappkjøring i beruset tilstand. 

Rundt 04.30 natt til torsdag amerikansk tid ble Justin Bieber (19) arrestert ved Miami Beach.

Det bekreftet Miami Beach-politiet overfor NBC torsdag.

Chat med Bieber-ekspert Sigrid Schei Lorentzen og få siste nytt om arrestasjonen i vårt livesenter.

ARRESTERT: Justin Bieber ble arrestert av politiet i Miami torsdag. Bildet til høyre er ett av mange bilder fra natten som nå er slettet fra popstjernens Instagram-side. På bildet ser man Bieber sammen med kameraten Khalil, som også ble arrestert i natt. De to skal ha kappkjørt på Miami Beach i påvirket tilstand.
ARRESTERT: Justin Bieber ble arrestert av politiet i Miami torsdag. Bildet til høyre er ett av mange bilder fra natten som nå er slettet fra popstjernens Instagram-side. På bildet ser man Bieber sammen med kameraten Khalil, som også ble arrestert i natt. De to skal ha kappkjørt på Miami Beach i påvirket tilstand.

Bieber ble arrestert for dragracing, for å ha kjørt bil i påvirket tilstand, samt for å ha motsatt seg arrestasjonen, men uten å ha tydd til vold. 

– Innrømmet at han var påvirket

Politiet mistenkte at Bieber var påvirket av både alkohol og narkotika da han angivelig kappkjørte på Miami Beach i en leid, gul Lamborghini, skriver kjendisnettstedet TMZ.com.

FENGSELET: Dette bildet viser fengselet Bieber blir fraktet til torsdag.
FENGSELET: Dette bildet viser fengselet Bieber blir fraktet til torsdag.

Under en pressekonferanse opplyser politiet torsdag at Bieber i løpet av torsdagen har kommet med følgende innrømmelser:

– Bieber innrømmet at han hadde drukket noe alkohol, at de hadde røykt marihuana, og at de hadde inntatt noen reseptbelagte medisiner.

Politiet opplyser at han etter å ha vært på stasjonen blir fraktet videre til fengselet.

De understreker at det hele har foregått uten dramatikk.

– Med det samme han kom til stasjonen var han veldig samarbeidsvillig og vi har ikke hatt noe trøbbel med ham, opplyser politiet. 

I tillegg skal han ha kjørt uten gyldig førerkort.

Politiet i Miami offentliggjorde i ettermiddag bilder av Bieber etter arrestasjonen. I tillegg har de offentliggjort fengslingsrapporten som beskriver hva som skal ha skjedd. 

SMILER: Slik så Justin Bieber ut etter at han ble arrestert. Rapporten til venstre i bildet beskriver hva som skjedde i Miami Beach.
SMILER: Slik så Justin Bieber ut etter at han ble arrestert. Rapporten til venstre i bildet beskriver hva som skjedde i Miami Beach.

Kappkjørte

Rapperen og kompisen Khalil ble også pågrepet for kappkjøring i påvirket tilstand. Han skal ha kappkjørt mot Bieber i en rød Ferrari.

Bieber, som de siste dagene er blitt sett ved ulike utesteder i byen, sitter nå i varetekt.

Miami Beach-politiets talsmann Bobby Hernandez sier i et intervju med den lokale radiokanalen MIA at Justin Bieber i løpet av dagen vil bli overført til fengsel, hvor han må tilbringe de neste åtte timene. Der blir det også tatt arrestasjonsbilder av popstjernen.

Høy fart

Politiets talsmann Bobby Hernandez opplyser at Bieber kjørte nordover på Pine Tree Drive ved Miami Beach da han ble stanset.

Politiet stoppet ham i utgangspunktet var den høye farten. Etter at han ikke bestod en rustest, ble han arrestert.

Neste stopp er ifølge TMZ fengsel, og eneste mulighet for å få ham løslatt skal være ved kausjon. 

I natt la Bieber ut både video og film av seg selv i Lamborghinien, men bildene er nå fjernet fra hans Instagram-profil. Et av bildene er det du ser øverst i denne saken.

Skandaler i kø 

For to uker siden ble Justin Biebers villa i Los Angeles ansaket av politiet, etter at han angivelig hadde kastet egg på naboenes hus.

Under ransakingen ble det beslag lagt kokain, som en av kameratene hans hadde på seg.

Blir det kanadiske popfenomenet dømt for å ha brutt amerikansk lov, kan han bli deportert fra USA til Canada. Er du innvandrer i USA og blir dømt for å ha brutt amerikanske lover eller forskrifter, risikerer du å bli utvist.

Det er naboen Jeffrey Schwartz som forrige uke anmeldte Bieber, etter at sistnevnte skal ha kastet 20 egg på inngangsdøra hans en kveld forrige uke. 

Schwartz mener at de rå eggene gjorde skade for hele 70.000 kroner.

– Naboen hans vil ikke bare at Bieber flytter, men også at han forlater landet, skal en kilde nær Schwartz ha uttalt ifølge nettstedet. 

Hele 12 politibetjenter besøkte Biebers hus etter eggkastingen.

Bieber og syv venner ble midlertidig anholdt mens politiet ransaket huset. De tok med seg popstjernens rapvenn LIl Za etter at de fant kokain på ham.

Arrestert to ganger på samme dag

Like før Lil Za skulle bli løslatt samme kveld, slo han seg vrang i arresten og kastet en mobil veggimellom. Dermed ble han arrestert igjen, og måtte tilbringe natta bak lås og slå.

– Vær du sikker på at myndighetene i Los Angeles tar kontakt med utlendingsmyndighetene for å varsle dem om at Justin har brutt loven. Dette er svært alvorlig, påstod den anonyme kilden overfor nettstedet.

I november fikk Bieber hard medfart etter å ha tagget på et hotell da han besøkte Australia. Han la ut bilder av «kunstverket» på Instagram-siden sin.

Ordføreren i Gold Coast var rasende på Bieber, og krevde at popfenomenet skulle komme tilbake og vaske opp etter seg. 

 – Hvis en normal person gjorde dette, ville vedkommende ha blitt dømt til 80 eller 100 timers samfunnstjeneste, fastslo ordføreren, og sa at vernebriller og hansker lå klare. 

– Han skal få en mulighet til å gjøre opp for seg. Jeg ber ham behandle denne byen like godt som hans lokale fans behandler ham, sa Tate.

QT Hotel var derimot ikke helt på bølgelengde med ordføreren, og gikk i stedet inn for å bevare graffitien. «Han spurte, og vi sa ja», skrev hotellet på sin Facebook-side.