Hør: Ringte nødtelefonen og ba om å få snakke med Alex Ferguson

United-tap ble for mye. Hør samtalen her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag røk Manchester United ut av ligacupen etter å tapt på straffer for et av bunnlagene i Premier League, Sunderland. 

En fortvilet Manchester United-supporter ringte til nødtelefonen etter nederlaget mot Sunderland og ba om å få snakke med tidligere manager Sir Alex Ferguson.

– I går kveld, rundt klokken 22.30 (lokal tid) ringte en mann fra Crumpsall-området 999-nummeret i beruset tilstand for å snakke med Sir Alex Ferguson om resultatet i kampen, skriver Greater Manchester Police på sin Facebook-side. 

Øverst i artikkelen kan du høre samtalen med den fulle United-supporteren

NØDSITUASJON: En full Manchester United-supporter ringte nødtelefonen etter at Manchester United gikk på et nytt nederlag. Foto: Scanpix/Facebook.
NØDSITUASJON: En full Manchester United-supporter ringte nødtelefonen etter at Manchester United gikk på et nytt nederlag. Foto: Scanpix/Facebook.

– Kan jeg få snakke med Sir Alex ferguson, er du snill, begynner samtalen med.

Deretter prøver den forståelsesfulle operatøren å forklare mannen at han har ringt en linje man bruker for å rapportere krimialitet.

- Men det har skjedd noe kriminelt påstår mannen, som til slutt innser at han ikke får tak i Ferguson.

Slaktet i avisene

I engelske aviser ble David Moyes slaktet dagen derpå. Manchester United er nå ute av FA-cupen og Ligacupen, og ligger 14 poeng bak Arsenal i ligaen. Med slik form skal det også bli vanskelig å hevde seg i Mesterligaen.

De engelske avisene melder nå om krisetilstander i klubben, og for én supporter blir dette regnet som en nødsituasjon.

– Det kan selvsagt være trist og deprimerende når fotballaget ditt taper, men vi ber dere huske at 999-nummeret kun er for nødsituasjoner. Hvis du vil ha noen annen form for politihjelp, ber vi deg ringe 101, sier politiet. 

– Hvis du har lyst til å snakke med Sir Alex Ferguson om nylige fotballresultater, kan vi her i GMP Manchester North bare foreslå at du prøver å ringe direkte til Manchester United FC siden du sannsynligvis (men ikke nødvendigvis) vil ha større sjanse for å nå frem til han gjennom dem.

Og det er ikke bare politiet i Nord-Manchester som viser sin humoristiske side.

I det som kanskje var en av de verste straffekonkurransene noensinne, der fire Manchester United-spillere bommet, var det spesielt én som utmerket seg. Det var Phil Jones, som blåste ballen langt over.

Nå skriver politiet i Chorlton, som ligger i samme område som Old Trafford, på sin Twitter-konto at de har startet etterforskning for å finne igjen ballen.