Tello-hat trick for Barcelona

Barcelona tok et langt steg mot semifinalen i den spanske cupen med 4-1-seier borte mot Levante onsdag.

TRES: Cristian Tello feirer en av sine tre scoringer mot Levante på Ciutat de Valencia stadion i Valencia. (AP Photo/Alberto Saiz)

Levante ledet 1-0 til pause etter scoring av Nabil El-Zhar etter en drøy halvtime, men Barcelona snudde kampen i annen omgang.

Tello-show

Gjestene utlignet da Juanfran satte ballen i mål åtte minutter etter hvilen, og så var det tid for Cristian Tello-show.

Han gjorde først 2-1 etter en times spill. Ni minutter før full tid økte han til 3-1 og fem minutter senere sørget han for 4-1 med sitt tredje mål for kvelden.

Messi servitør

Ved alle scoringene var Lionel Messi nest sist på ballen.

– Alle fire scoringene var nær identiske. Jeg har aldri opplevd noe slikt tidligere, sa Barcelona-trener Tata Martino etter kampen.

Returkampen spilles om en uke.

Real Sociedad tok første stikk hjemme mot Racing Santander, som spiller på tredje nivå. Mikel Gonzales scoret to ganger, mens også Carlos Vela kom på scoringslisten for vertene.

Mamadou Koné reduserte for gjestene sju minutter før full tid. Lagene møtes igjen 30. januar. (©NTB)