Flytter utenlands uten ektemannen

Maria Mena vil kjenne på ensomheten. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På nachspielet etter helgens Spellemann i Stavanger avslørte Maria Mena (27) at hun planlegger å flytte til New York – uten ektemannen! 

– Jeg har gode erfaringer i livet med å prøve ting som skremmmer meg. En av tingene jeg alltid har ønsket å gjøre, men aldri har turt å gjennomføre, er å bo alene i et annet land. Nå har det seg sånn at jeg er gift, men jeg kommer til å flytte alene, forteller Maria Mena til TV2.no. 

Reiser fra ektemannen

Ektemannen Eivind Sætre (32) følger altså ikke med på flyttelasset når Maria forlater hjemlandet, men det er ikke han hun flykter fra. 

– Forhåpentligvis kommer han masse på besøk, men målet mitt er å kjenne på ensomheten og se om det genererer låter. Hvis det ikke gjør det, så har jeg i hvert fall prøvd, sier hun. 

BEST KLEDD: Maria Mena vant ingen Spellemann, men fikk prisen «Best kledd» av Jan Thomas, noe hun selv var meget fornøyd med.
BEST KLEDD: Maria Mena vant ingen Spellemann, men fikk prisen «Best kledd» av Jan Thomas, noe hun selv var meget fornøyd med.

Flere land på lista

Maria Mena tror ikke fansen kommer til å merke at hun er i utlandet. 

– Jeg nærmer meg 30, og det er et par ting jeg skulle ha gjort før det. Å bo i utlandet er en av dem. Jeg tror ikke Norge kommer til å merke at jeg er borte engang, beroliger hun. 

Og det er ikke bare New York som frister artisten. 

– Det er et par andre land jeg også kjenner at jeg ønsker å bo i... 

– Når planlegger du avreise? 

– Det vil jeg ikke si. Men nå har jeg snakket veldig stort om dette, så nå må jeg gjøre det. Det skremmer meg!