Ingrid Olava: – Frieriet var et perfekt øyeblikk

Artisten er overlykkelig over å skulle gifte seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag, på den røde løper på vei inn til Spellemann-utdelingen i Stavanger konserthus, slapp musiker Ingrid Olava (32) bomben at hun er blitt forlovet og skal gifte seg.

– Jeg har vært forlovet så lenge og det har ikke vært meningen å holde det hemmelig heller, men ja jeg skal gifte meg, fortalte en strålende Ingrid Olava til TV 2.

Ingrid Olava er forlovet med teatersjef ved Det Norske Teater, Erik Ulfsby (42), og de to har vært kjærester i over to år.

– Det er veldig stas så det blir et bra år selv om det ikke ble noen Spellemann, sa Olava , som var nominert i klassen årets popsolist. 

Ingrid Olava (32) og forloveden Erik Ulfsby (42). Foto: Mona Ranum/Stella Pictures
Ingrid Olava (32) og forloveden Erik Ulfsby (42). Foto: Mona Ranum/Stella Pictures

Et perfekt frieri

Selvom Ingrid ikke fikk ring under frieriet, beskriver hun det hele som et perfekt øyeblikk.

– Det var uventet og ikke planlagt fra hans side heller. Men det var et utrolig flott, perfekt, rart og fint øyeblikk, forteller hun.

– Man har hørt at man går rundt på skyer etterpå og at alt blir annerledes og jeg føler egentlig at det ble sånn. Alt ble lyst og trygt og det føles veldig riktig. Jeg er kjempeglad rett og slett, skikkelig romantisk kliss, sånn er det, smilte Olava.

Vil gifte seg i kirken

De to har ikke rukket å sette noen dato for bryllupet enda og Ingrid tviler på at de rekker å gifte seg i år.

– Jeg vet ikke om vi egentlig har tid. 

Men selv om det fortsatt er en del igjen å planlegge, har hun gjort seg noen tanker om hva slags bryllup hun vil ha.

– Jeg har faktisk litt lyst til å gifte meg i kirka, men utover det så tror jeg ikke det blir så tradisjonelt. Jeg har egentlig ikke bestemt meg for noen ting enda, jeg bare nyter å ha sagt ja og ingen har ombestemt seg og alt er bra, sier hun.

Vil bestemme musikken

Som musiker er det kanskje ikke noen overraskelse at Ingrid Olava vil ha meninger om sangvalg i bryllupet.

– Det er det eneste jeg tror jeg kan bli bridezilla på. Det er hva slags musikk vi skal ha under vielsen. Det er jeg opptatt av. Mens kjole og kake og alt det, det finner vi ut av, det er ikke så farlig, avslutter en lykkelig Olava.