LINKES TIL LIVERPOOL: Norske Valon Berisha skal være i søkelyset til Liverpool.  (AP Photo/Kerstin Joensson)
LINKES TIL LIVERPOOL: Norske Valon Berisha skal være i søkelyset til Liverpool.  (AP Photo/Kerstin Joensson)

Fotballryktene:
- Liverpool vil ha Valon Berisha

Og Chelsea stålsetter seg for Manchester United-bud på Juan Mata.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

Et nytt overgangsvindu nærmer seg slutten.

31. januar er siste frist for å klubbene å forsterke for resten av sesongen.

Flere klubber er dypt inne i markedet for å få på plass det som skal løfte dem inn mot sesongavslutningen.

Premier League i altomfotball.no

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Se TV 2 Sportens fotballsider for siste nytt fra sporten du elsker.


Valon Berisha
har imponert for Red Bull Salzburg så mye at Liverpool skal være interessert i et kjøp, skriver Aftenbladet. Nordmannens gode innsats i én omgang i seieren over Bayern München nylig, skal ha imponert Liverpools speidere så mye at partene nå skal være i dialog om en overgang. Ifølge Rogalands Avis skal det være snakk om en overgangssum på over 100 millioner kroner.

Wayne Rooney er visst ikke lykkelig i Manchester United likevel. I sommer var han trist og lei og ville bort. Men så kom høstmørket innover Manchester, og plutselig var livet rosenrødt for Rooney. Men nå som solen har snudd og det går mot lysere tider, er superstjernen igjen trist og lei. Nå vil han bort. Og ifølge Daily Star så vil ikke Manchester United så i hans vei, men bare dersom klubben kvalifiserer seg for Champions League. Nå har klubben gitt ham en gulrot som kan få ham til å gi sitt ytterste resten av sesongen; Dersom Manchester United kommer blant de fire beste i Premier League, så skal han få lov til å forlate klubben til sommeren.

Kanskje blir det en byttehandel med Chelsea, hvor Rooney havner på Stamford Bridge og Juan Mata går motsatt vei. Daily Mirror skriver at Manchester United benekter at de har kommet med noe bud på den spanske benkesliteren, men Chelsea forbereder seg på at den regjerende Premier League-mesteren vil komme med et bud på rundt 350 millioner kroner.

En annen som ikke har noen lang fremtid i Chelsea er Samuel Eto'o. Kameruneren lekte seg med Manchester United til helgen, men innrømmer nå at han vil flytte «hjem» til Mallorca når kontrakten hans med Chelsea går ut ved sesongslutt, skriver Daily Express. Han ønsker å avslutte karrieren i klubben han fikk sitt gjennombrudd i.

Den belgiske driblefanten Eden Hazard har derimot ingen planer om å forlate Chelsea. Paris Saint-Germain har lokket med sine oljemillioner, men 23-åringen avviser ifølge Daily Mail at han er på vei bort fra Stamford Bridge.

Wilfried Zaha kan være på vei på lån. Kantspilleren ble mandag kveld ført opp i startoppstillingen til reservelagskampen mot Middlesbrough. Men etter oppvarmingen ble 21-åringen plutselig plassert på benken. Det kan være et signal om at David Moyes ikke ville risikere at den tidligere Crystal Palace-spilleren pådro seg en skade som kunne sette en overgang i fare. Ole Gunnar Solskjærs Cardiff har lenge vært nevnt som en mulig låntaker, melder Daily Mirror.

Alan Pardew har igjen vist sin svakhet for Frankrike. Ifølge Metro skal Newcastle ha kommet til enighet med Montpellier om en overgang for kantspilleren Remy Cabella. Men 23-åringen kommer ikke til St. James' Park før til sommeren. Cabella blir i så fall den 13. franskmannen i Newcastle.

Glem alle de ulike versjonene av Messi som finnes rundt om i verden, for nå er «Nigerias Neymar» her. Og Chdiebere Nwakali skal være klar for Manchester City. 17-åringen var en del av Nigerias lag som vant U-17-VM i 2013. Daily Star skriver at han har signert en fireårskontrakt med The Citizens.

Nå kan det bli en skikkelig chickfight i Tottenham. Klubbformann Daniel Levy ønsker å hente Dimitar Berbatov tilbake til White Hart Lane. Fulham skal være villig til å la den bulgarske angriperen forlate klubben nå mens de fortsatt kan få noen kroner for ham. Og de kronene vil Levy betale. Men manager Tim Sherwood er ifølge Daily Mirror uenig. Han vil satse på Emmanuel Adebayor, som har storspilt de siste ukene.

Fulham på sin side håper å gjøre et skikkelige overgangskupp. Den belgiske midtbanespilleren Steven Defour har ikke klart å spille seg inn igjen på Portos lag etter et brudd i foten. Og nå er han desperat etter å få spilletid for ikke å miste plassen i Belgias VM-tropp. Et utlån til Anderlecht skal ha gått i vasken, og nå prøver The Cottagers å få kjøpt fri 25-åringen. Ifølge Het Laatste Nieuws skal Fulham ha hatt møter med Defours agent og har lagt en fireogethalvtårskontrakt på bordet.

Everton-manager Roberto Martinez bekrefter overfor Daily Mail at den ivorianske tankcenteren Lacina Traore er klar for klubben. 23-åringen skal ha bestått en medisinsk test på Goodison Park og kommer på lån fra Monaco ut sesongen. Traore kom til Monaco fra Anzji Makhatsjkala for bare noen uker siden, men blir altså leid ut med en gang.

Det er temmelig stille rundt ligaleder Arsenal for tiden. Men ifølge Seneplus skal The Gunners ha hatt speidere på plass for å kikke på Lilles Pape Souaré. Men med Kieran Gibbs og Nacho Monreal allerede i troppen, er det lite trolig at venstreback er posisjonen Arsene Wenger først vil forsterke.

Hull-manager Steve Bruce har seriøse planer om å holde klubben i Premier League. I forrige uke brukte han 130 millioner kroner på angriperne Nikica Jelavic og Shane Long. Nå skal han være interessert i å hente ghaneseren Sulley Muntari fra AC Milan. Muntari nøt overraskende mye tillit hos Massimiliano Allegri, men etter at Clarence Seedorf overtok trenerjobben, bar det rett på tribunen for 29-åringen. Milan ønsker å kvitte seg med Muntari før kontrakten hans går ut til sommeren, skriver Daily Mirror.

Juan Agudelo har landskamper for USA, men ikke nok til å få arbeidstillatelse i England. Nå leier Stoke angriperen ut til nederlandske Utrecht for at han skal få kamptrening til han kvalifiserer for spill i Premier League, skriver The Sentinel.