GJØR SOM GIGGS: Hassal El Fakiri blir spillende assistenttrener i Brann.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
GJØR SOM GIGGS: Hassal El Fakiri blir spillende assistenttrener i Brann. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

El Fakiri gjør som Ryan Giggs

Hassan El Fakiri blir spillende hjelpetrener i Brann.

Rikard Norling gir Hassan El Fakiri en ny rolle i Brann. 36-åringen skal fortsatt spille for Brann, men skal også fungere som hjelpetrener.

Brann skriver på sine hjemmesider at spillerne ble informert om dette før trening søndag.

Bidra til utvikling
– Hassan sin oppgave vil være å bidra til å utvikle spillestilen til Brann sammen med Tomi Markovski og resten av trenerteamet. Han skal samtidig jobbe for at spillerne våre utvikler seg ferdighetsmessig og som lagspillere innenfor vår spillestil, sier Norling til hjemmesidene til klubben.

– Hassan vil delta i kampledelsen dersom han sitter på benken, men også i forkant av kampene skal han bidra med innspill siden han har en unik kunnskap om Brann og norsk fotball,

HJELPETRENER: Ryan Giggs er en del av trenerteamet til David Moyes i Manchester United. Foto: Scanpix.
HJELPETRENER: Ryan Giggs er en del av trenerteamet til David Moyes i Manchester United. Foto: Scanpix.

Gjør som Giggs
El Fakiri gjør dermed som Manchester United-veteranen Ryan Giggs. Da David Moyes tok over klubben i fjor sommer, ba han Giggs om å hjelpe til som trener i tillegg til å skulle spille. 

– Jeg takker for tilliten og den muligheten som Brann, Rikard og Roald har gitt til meg. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker å jobbe videre med fotball, sier El Fakiri. Han mener tilbudet var for bra tl å takke nei til.