UTE: Serena Williams røk overraskende ut av Australian Open etter å ha tapt for Ana Ivanovic. Foto: AFP PHOTO / WILLIAM WEST
UTE: Serena Williams røk overraskende ut av Australian Open etter å ha tapt for Ana Ivanovic. Foto: AFP PHOTO / WILLIAM WEST

Megasjokk i Melbourne – Serena Williams slått ut

Verdenseneren ute av Australian Open etter 4. runde.

Melbourne (NTB-AFP): Verdensener Serena Williams forsvant svært overraskende ut av Australian Open i 4. runde. Tennisstjernen tapte 6-4, 3-6, 3-6 mot Ana Ivanovic.

En vond rygg plaget Williams. Den amerikanske vinnermaskinen var ikke like smidig i bevegelsene som hun pleier.

– Jeg var nær ved å trekke meg, men jeg er virkelig et konkurransemenneske. Jeg burde nok ha trukket meg, sa Williams.

Hele 17 ganger har Serena Williams vunnet en Grand Slam-turnering. Fem av triumfene er kommet nettopp i Melbourne. I fjor tapte hun overraskende mot Sloane Stephens i kvartfinalen. Også da slet Williams med skade.

– Jeg har gått på de sterkeste medisinene man kan ta, og som er lovlig å bruke. Jeg har virkelig vært ute av det i noen dager, medga Williams.

Hun ville likevel ikke bruke skaden som unnskyldning for den overraskende exiten i Australian Open. – Jeg skal ikke komme med noen unnskyldninger. Ana fortjener all ære for seieren. Jeg synes hun spilte utrolig i dag. Det var ikke slik at jeg forærte henne seieren. Men ja, jeg kunne nesten ikke spille. Men det gjorde jeg, og jeg har det godt med meg selv for jeg kjempet så godt som mulig var, sa 32-åringen. (©NTB)