SØKER NYE PROSJEKTER: Kjersti Bergesen ønsker seg morsomme rom, stygge rom, glemte rom eller elskede rom til nye programmer av «Tid for hjem».
SØKER NYE PROSJEKTER: Kjersti Bergesen ønsker seg morsomme rom, stygge rom, glemte rom eller elskede rom til nye programmer av «Tid for hjem».

På jakt etter nye oppussingsprosjekter

Kjersti Bergesen i «Tid for hjem» leter etter studentkollektiver, små leiligheter og andre rom som trenger en real oppussing.

Har du et rom du skulle pusset opp eller en hage som trenger et løft? Da bør du følge med nå, for «Tid for hjem» er klare for nye oppussingseventyr i 2014.

– Vi er på jakt etter det helt vanlige eller det mer spesielle. Vi vil gjerne bli utfordret av det norske folk, sier programleder Kjersti Bergesen.

– Har dere noen spesielle ønsker?

– Vi kunne godt tenke oss et studentkollektiv eller en ny, men uinnredet/uinnflyttet liten leilighet eller hybel der det handler om plassutnyttelse og smarte løsninger. Vi tar gjerne et bygårdsrom med litt høyde under taket! Dette er eksempler på prosjekter vi ikke får så mange søknader på, sier Kjersti.

– Skeivt, rart, glemt eller elsket

Det er dessverre ikke alle typer rom teamet kan ta på seg.

– Bad er rom som vanligvis tar mer enn fire dager å ferdigstille. Små rom kan vi heller ikke ta. Dersom rommet er så lite at du har problemer med å ta bilder av det, vil vi også ha problemer med å lage tv derfra, sier hun.

– Men det må gjerne være skeivt, stygt, stort, morsomt, glemt eller elsket!

Også denne sesongen skal de lage to-tre hageprosjekter. 

– Jeg ønsker å lage uterom for folk som liker å være ute, og som synes litt annerledes, men gjennomtenkte løsninger er moro. De må ønske å ta vare på det vi lager, og de må ikke sky hagearbeid, innsekter, sol og regn, sier Kjersti.

Ønsker søknader fra hele landet

Mange har lagt merke til at flertallet av programmene lages på Vestlandet. «Tid for hjem» tar imidlertid gjerne imot prosjekter fra hele landet.

– Flesteparten blir på Vestlandet, det er praktisk umulig å få til noe annet. Men vi vil gjerne ut på tur i 2014! Vi ser etter prosjekter som er litt spesielle, som har en artig historie, eller som ligger i omgivelser vi gjerne vil lage tv fra, sier hun.

Hun sier at de for eksempel gjerne ønsker å dra til Nord-Norge.

– Det er noen praktiske utfordringer. Vi er ni personer som trenger et sted å bo, og vi må komme oss greit til og fra.

Søk nå!

Uansett hvilke utfordringer ditt prosjekt innebærer og hvor i landet det befinner seg, er det bare å søke.

– Vi lover å lese alle søknadene! sier Kjersti.

Hvis du ønsker å søke, kan du lese informasjonen du trenger i boksen under.

Det er viktig at du leser alt før du følger lenken i bunnen til påmeldingsskjemaet.