SPØRSMÅL OM TID: Vincent Kompany tror laget hans blir det første til å vinne alt i løpet av én sesong i England. AFP PHOTO/PAUL ELLIS
SPØRSMÅL OM TID: Vincent Kompany tror laget hans blir det første til å vinne alt i løpet av én sesong i England. AFP PHOTO/PAUL ELLIS

Kompany tror på City-kvadrupel

Det er bare et spørsmål om tid før Manchester City skriver historie, hevder Vincent Kompany.

Manchester (NTB-Reuters): Kaptein Vincent Kompany sier det bare er et tidsspørsmål før Manchester City blir den første engelske klubben som vinner fire store titler i samme sesong.

City henger med i ligaen, FA-cupen og ligacupen i tillegg til mesterligaen.

– Vi kan ikke love at det vil skje i år, men før eller siden vil det skje, sier Kompany selvsikkert til BBC.

Man City ligger ett poeng bak Premier League-leder Arsenal før helgens runde. I midtuken tok Manuel Pellegrinis lag seg til 4. runde i FA-cupen med 5-0 mot Blackburn. Og i ligacupen står City allerede med halvannen fot i finalen etter 6-0 i første semifinalekamp mot West Ham.

I Champions League venter tøff motstand neste måned. Selveste Barcelona står for tur i åttedelsfinalen.

– Vi er de spillerne som for tiden er blitt utvalgt til å klare det. Dersom vi ikke får det til nå, vil andre spillere klare det. Denne klubben har en målsetting om å vinne alle turneringer som den deltar i, sier Kompany foran lørdagens seriekamp hjemme mot Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. (©NTB)