PÅ VEI TIL MONACO: Det har vært mye rykter om hvor Tom Ince spiller neste år. Nå skal Monaco være favoritt til å sikre seg 21-åringen.
PÅ VEI TIL MONACO: Det har vært mye rykter om hvor Tom Ince spiller neste år. Nå skal Monaco være favoritt til å sikre seg 21-åringen.

Fotballryktene: – Engelsk stortalent til Monaco 

Og Arsenal får kamp fra Inter og Juventus om Real Madrid-talent

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Monaco skal ha vunnet kampen om Tom Ince. Blackpool-spilleren, som kun har måneder igjen av sin kontrakt med mandarinene, har vært i kikkerten til PSG, Ajax, Inter, Tottenham og Swansea for å nevne noen. Nå blir han lagkamerat med Radamel Falcao og co i fyrstedømmet fra sommeren av, melder Daily Mail.

Chelsea er svært interessert i å signerer Atlético Madrids Diego Costa, skriver The Times. Spissen har vært i strålende form for hovedstadsklubben denne sesongen og står bokført med 19 mål på like mange ligakamper. 

Skal avtalen gå gjennom er det ventet at spanjolene vil kreve en permanent overgang for Chelsea-eide Thibaut Courtois i retur. Den svært talentfulle keeperen har allerede etablert seg som en av Europas beste målvakter, i en alder av 21. Chelsea kan neppe få i pose og sekk her, altså. 

Roberto Martínez` interesse for Standard Liege-spissen Michy Batshuayi har vært kjent en stund, men nå hevder The Mirror at Benfica skal ha trappet opp interessen for spilleren. Den portugisiske klubben kan komme til å selge Rodrigo Moreno til Zenit St. Petersburg og Batshuayi skal være pekt ut som hans erstatter. 

POPULÆR I EUROPA: Arsenal får nå konkurranse om underskriften til Morata. AFP PHOTO / JORGE GUERRERO
POPULÆR I EUROPA: Arsenal får nå konkurranse om underskriften til Morata. AFP PHOTO / JORGE GUERRERO

Santiago Vergini skal være svært nær en overgang til Sunderland. Sky Sports skriver på sin nettside at laget fra nordøst har fulgt den høyreiste stopperen i flere uken. Argentineren spiller til daglig for Estudiantes i hjemlandet og det skal i første omgang være snakk om låneavtale på 25-åringen.

Real Madrid-spiss Álvoro Morata har i lengre tid vært linket til engelsk fotball og Arsenal. Nå får The Gunners konkurranse fra de italienske gigantene Inter og Juventus, hevder Daily Express. Det rapporteres fra Italia at de to nevnte klubbene er villig til å gi i overkant av 100 millioner for 21-åringen.  

Sam Allardyce vasser ikke akkurat i spisser som bøtter inn mål. Rett nok er Andy Carroll tilbake på banen og Carlton Cole har signert en ny korttidskontrakt. Nå ønsker Big Sam å forsterke angrepet med italieneren Alberto Gilardino, skriver Talksport. Allardyce prøvde å signere Genoa-angriperen allerede i sommer, men ingen avtale ble da gjort. 

BACK TO LONDON? Lille-spissen Kalou skal være på vei tilbake til Premier League. AFP PHOTO/KENZO TRIBOUILLARD
BACK TO LONDON? Lille-spissen Kalou skal være på vei tilbake til Premier League. AFP PHOTO/KENZO TRIBOUILLARD

Dimitar Berbatov har vært sterkt linket til Arsenal. Ryktene ble ikke akkurat dempet da spilleren la en video på sin Facebook-side med tittelen "Berbatov kan skyte Arsenal til tittelen". Men nå har Fulham avkreftet at de har fått noe henvendelser på sin bulgarske stjernespiss, melder The Independent. Arsène Wenger får i hvert fall en mulighet til å se Berbatov i aksjon veldig snart. På lørdag barker nemlig de to London-lagene sammen på The Emirates. 

Kurt Zouma har fanget interessen til både Liverpool og Manchester United nylig, men nå kan virke som franskmannen er på vei til en annen Premier League-klubb. José Mourinho har nemlig tatt saken i egne hender og ringt den talentfulle forsvareren, i følge Daily Star. 19-åringen skal ha satt stor pris telefonen og avslører overfor fransk media at Chelsea har vært favorittklubben hans siden han var en liten gutt.

Salomon Kalou kan være på vei tilbake til London og Premier League, men denne gangen for å spille for Tottenham. The Mirror skriver at Spurs må ut med rundt 30 millioner kroner for å sikre seg tjenestene til ivorianeren. 

I går gikk det rykter om at Branns Erdin Demir kan være på vei til tyrkiske Galatasaray. Michael Essien meldes nå å være aktuell for en overgang til tyrkerne. Det blir neppe enklere for Essien å få spilletid med Nemanja Matic i Chelsea. AC Milan skal og være interessert i ghaneseren.