Messi-dobbel i årets første start

Ballkunstneren tilbake for fullt.

(AP Photo/Andres Kudacki)

Madrid (NTB): Lionel Messi fornektet seg heller ikke i returkampen mot Getafe i den spanske cupen. To nye mål av argentineren ga Barcelona 6-0-seier sammenlagt.

Messi spilte sin første kamp fra start for året torsdag kveld. Han var lenge ute med skade før nyttår, men er utvilsomt tilbake i slag. Angriperen sto bak fire av Barcelonas seks mål over to kamper mot Getafe.

På bortebane kunne storklubben kunne rusle inn avansementet til kvartfinalen. To minutter før pause var det hele punktert. Messi styrte inn Cristian Tellos corner til 1-0.

Etter en drøy time fikk samme mann fritt spillerom i Getafe-boksen. Messi jogget gjennom forsvaret og satte ballen iskaldt i mål fra skrå vinkel.

Mer bekymringsverdig var det som skjedde halvveis i første omgang. Angrepskollega Neymar falt forkjært i en innleggssituasjon og måtte hjelpes av banen.

Kort tid etter kunne Barcelona opplyse at brasilianeren hadde pådratt seg en ankelstrekk. – Han vil gjennomgå flere tester i morgen (fredag), skrev klubben på Twitter. (©NTB)