UTE: Hverken Wayne Rooney eller Robin van Persie blir klar til søndagens oppgjør mot Chelsea.
UTE: Hverken Wayne Rooney eller Robin van Persie blir klar til søndagens oppgjør mot Chelsea.

Ingen Rooney eller van Persie mot Chelsea

David Moyes må igjen klare seg uten sine to stjernespillere når de møter Chelsea på Stamford Bridge søndag.

Se Premier League på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no! 

Forrige uke ble Rooney sendt til Egypt med fysisk trener, målet var at spilleren skulle få hvile i et bedre klima, for å bli klar til helgens storoppgjør. Nå er han tilbake fra varmen, men går glipp av storkampen.

Daily Mail meldte i går at det ser mørkt ut for den engelske landslagspilleren, og at han har en 50 prosent sjansen til å bli klar for onsdagens oppgjør mot Sunderland i returoppgjøret i Ligacupen. De skriver også at Robin van Persie, som ikke har spilt siden desember, fortsatt ikke er tilbake på trening.

Dette bekfreftes i dag av Manchester United, på deres offisielle Twitter-konto.

Moyes bøtelagt

Manchester United-manager David Moyes har blitt bøtelagt etter uttalelsene hvor han stilte spørsmål om dommerens integritet etter United tapte 1-2 i ligacupen mot Sunderland.

– Vi føler at vi spiller like mye mot dommerne som mot motstanderne for tiden, sukket han etter kampen.

Moyes godtok boten på 80 000 norkse kroner og advarselen fra FA om å oppføre seg videre.

Skotten slapp karantene.

Jones kan bli klar
Det er noen positive nyheter for United også. Marouane Fellaini begynt å trene med ball igjen, og det er håp om at Phil Jones, som har vært meget god for Manchester-klubben denne sesongen, kan være tilbake i spill mot Chelsea.

United ligger på syvende plass før kampen mot Chelsea, og har fem poeng opp til Liverpool på fjerdeplassen, som sikrer Champions League kvalifisering neste sesong. Taper Moyes’ menn søndagen kamp, kan avstanden øke ytterligere, og kampen om topp fire bli enda vanskeligere.