LONDON CALLING: Nemanja Matic returnerer til Chelsea etter noen år i Benfica. Nick Potts/PA Wire.
LONDON CALLING: Nemanja Matic returnerer til Chelsea etter noen år i Benfica. Nick Potts/PA Wire.

Fotballryktene: – Matic klar for Chelsea i løpet av dagen

Og Charlie Adam kan være på vei til tyrkisk toppklubb. 

Nemanja Matics retur til Chelsea skal være så og si i boks, melder Sky Sports. Serberen som forlot de blå fra London i 2011 vil koste José Mourinho og co omkring 250 millioner kroner. 

En tweet fra en av Manchester Uniteds sponsorer, Airtel India, annonserte at de røde djevlene og Cardiff hadde kommet til enighet om en utlånsavtale for den brasilianske backen Fabio

Meldingen ble fort fjernet og ingen av klubbene har siden bekreftet noe, men flere kilder i England påstår at forhandlinger mellom klubbene pågår. 

Det 20 år gamle tyske stjerneskuddet Julian Draxler kan være på vei inn portene på The Emirates. The Mirror melder at Arsène Wenger skal være villig til å klaske 350 millioner kroner i bordet for å sikre seg Schalke 04-spillerens tjenester.

Avisen skriver videre at Wenger skal ha et ønske om å gjøre med tyskeren som han gjorde med Robin van Persie i 2004, nemlig å gjøre den offensive midtbanespilleren om til midtspiss. 

Søndag var Manchester Uniteds manager David Moyes på Sardinia og overværte oppgjøret mellom Cagliari og Juventus. En av spillerne skotten angivelig hadde i kikkerten, var tidligere United-spiller Paul Pogba. Men en annen skotte, Sir Alex Ferguson, kan sette en stopper for overgangen, melder The Independent. For franskmannen mener fremdeles at Ferguson har for stor innvirkning på det som skjer på Old Trafford. Pogda nektet i sin tid å skrive kontrakt med 72-åringen som manager. 

Liverpool og Brendan Rodgers skal være på midtbanejakt. Nå skal nordiren ha sett seg ut Portos Fernando som en forsterkning han ønsker seg, skriver Daily Express. Brasilianeren har tidligere vært linket til Manchester United, Everton og en rekke italienske klubber. 26-åringen har ikke kontrakt med den portugisiske toppklubben lenger enn til juni inneværende år, så de røde fra Merseyside må neppe sprenge banken for å sikre seg signaturen hans. 

Stokes midtbanespilleren Charlie Adam kan bli lagkamerat med Didier Drogba og Wesley Sneijder i tyrkiske Galatasaray. Daily Mail melder at Roberto Mancini skal ønske seg skottens tjenester før utslagsrundene i Champions League tar til. Avisen skriver at Adams representanter alt er på plass i Istanbul for å starte forhandlinger. Nemanja Vidić, John Terry og Bacary Sagna skal også være aktuelle for den tyrkiske storklubben, men det er først til sommeren melder samme avis. 

Gustavo Poyet ønsker å forsterke angrepet i jakten på fornyet Premier League-kontrakt for Sunderland. Uruguayaneren skal ha sett seg ut argentineren Ignacio Scocco som en mulig løsning på angrepsproblemet, skriver Daily Star. Problemet er bare at Sunderland helst vil låne, mens Scoccos klubb, Internacional, ikke er interessert i en slik løsning. 28-åringen er verdsatt til omtrent 65 millioner kroner. 

Étienne Capoues tid i Tottenham kan bli av det kortvarige slaget. Franskmannen som ble hentet fra Toulouse forrige sommer, skal være aktuell for en overgang til Napoli. Daily Express melder på sine nettsider at den italienske klubben alt har vært i kontakt med hans agent, luringen Mino Raiola, og at Campania-klubben nå har fulgt opp med en formell henvendelse til London-klubben. Tottenham skal ha satt en prislapp på omtrent 75 millioner kroner på franskmannen, 15 millioner lavere enn de kjøpte ham for. 

Daily Mirror melder at også Erik Lamela og Lewis Holtby kan være på vei vekk fra White Hart Lane, førstnevnte riktignok kun på lån til enten Inter eller Atletico Madrid

Manchester City vil forsterke midtforsvaret. Manuel Pellegrini skal nå ha bestemt seg for at Portos Eliaquim Mangala er mannen han ønsker seg, melder Talksport. Den høyt verdsatte 22-åringen jaktes også av PSG og Monaco, og skal i følge nettstedet ha en utkjøpsklausul på drøyt 400 millioner. En sum som tilsynelatende ikke bør by på store problemer for de tre nevnte klubber.

Og Ole Gunnar Solskjær får kamp om West Hams Ravel Morrison. René Meulensteen har nemlig innrømmet til Daily Mail at Fulham har fått et bud avslått på 20-åringen. Hollenderen som jobbet med Morrison da de begge var i Manchester United, håper hans personlig bånd til den kontroversielle midtbanespilleren skal gjøre at han foretrekker en overgang til Craven Cottage. The Hammers skal i følge avisen ønske seg omtrent 100 millioner for Morrison.