Tapte på ni sekunder

Tampa Bay Lighting brukte ni sekunder på å snu tap til seier mot Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers.

NI SEKUNDER: Det tok bare ni sekunder, så hadde Tampa Bay Lightning snudd tap til seier mot Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers. Foto: Pontus Höök / NTB scanpix

New York Rangers - Tampa Bay Lightning 1-2 New York Rangers hadde overtaket på Tampa Bay Lightning i nattens møte i NHL. Etter første periode kunne blåtrøyene fra New York ta med seg en 1-0-ledelse inn til pause. Målet kom litt over halvveis ut i perioden da Ryan Callahan fant Brad Richards foran mål. Sistnevnte sendte Rangers i ledelsen. Men tidlig i midtperioden ble mannen med den målgive