– Han har peiling på mye, men fotball har han ikke peiling på

Ordkrigen er allerede i gang mellom Molde og Rosenborg.

Abu Dhabi (TV 2): Det er to og en halv måned til Tippeligaen sparkes i gang igjen, men flere ser for seg en spennende gullkamp også i år. Strømsgodset, Rosenborg og Molde er klubbene Nils Johan Semb tror vil kjempe om tittelen i 2014.

- Ja, sånn som ting ser ut nå tror jeg det blir de tre som vil være der oppe, sier toppfotballsjefen.

- Sultne løver jager best

Han tror ikke Godset klarer å forsvare tittelen. Semb har en annen gullfavoritt:

- Det er jo tidlig ennå. Men sulten i Trondheim er større enn noen sinne. Hva heter det? Sultne løver jager best? Rosenborg vil nok være favoritter før denne sesongen, sier Semb.

Blant landslagsspillerne som befinner seg på samling i De forente arabiske emirater er ordkrigen allerede i gang. TV 2 var med da de besøkte den gigantiske temaparken "Ferrari World" mandag. På spørsmål om de har råd til en av bilene som var utstilt der, svarte Stefan Johansen:

- Lønnen i Molde er veldig god, så han har sikkert råd til en Ferrari, sier RBK-spilleren og ser bort på Jo Inge Berget.

- Jeg tror jo selvfølgelig at Molde tar gullet, sier Berget.

- Har han peiling, Strandberg?

- Han har peiling på mye, men fotball har han ikke peiling på, svarer Strandberg.

- Viktigere å ikke miste Deila

Strandberg måtte nøye seg med to 2. plasser i serie og cup forrige sesong. Han kan glede seg over at konkurrentene må gjøre endringer i år. Molde har erstattet Ole Gunnar Solskjær med Tor Ole Skullerud, mens Strømsgodset holder på å selge årets spiller, Stefan Johansen, til Celtic.

- Jeg tror Godset vinner gull igjen, sier Ola Kamara.

Han vet ikke om han spiller for drammenserne også neste sesong. Spissen eies av østerriske SV Ried, en klubb han ikke ønsker å returnere til. Han tror de blå kan ta nye steg, også uten den kreative midtbanemannen.

- Jeg tror det var ennå viktigere for Godset ikke å miste Ronny Deila. Jeg tror de skal klare seg uten Stefan. Han har fortjent å dra ut, og klubben har vært flinke til å finne erstattere tidligere. I tillegg regner jeg med at de får litt penger for ham. Ronny har nok en plan, sier Kamara.