THE HAPPY ONE: Chelsea-trener Jose Mourinho er lykkelig og vil gjerne bli i London ut karrieren.
THE HAPPY ONE: Chelsea-trener Jose Mourinho er lykkelig og vil gjerne bli i London ut karrieren.

Mourinho: – Vil aldri dra fra Chelsea!

Chelseas manager er lykkelig i London og sier han vil avslutte trener-karrieren i Chelsea.

- Jeg kommer bare til å flytte på meg hvis Chelsea mener det er det riktige å gjøre. Jeg hører hjemme i Chelsea, sier manageren til i et intervju med Evening Standard.

Mourinho har tilbrakt over fem år borte fra Vest-London, men føler nå at tiden hvor han flytter på seg er over. Han har lenge visst at han skulle tilbake til England etter han var ferdig i Real Madrid.

- For over et år siden, før jeg hadde bestemt meg for om jeg skulle bli i Madrid i ett eller to år til, var avgjørelsen vår tatt. Vi ville dra til England fordi vi føler at det er best for hele familien, og for min karriere. 

Les alt om Premier League her!

Beholdt huset
Han forteller at alderen til barna også har mye å si på at han ikke vil fortsette å flytte, som han har gjort i store deler av karrieren sin.

- Jeg har en 17 år gammel datter og en 14 år gammel sønn. Da de var yngre var det ikke så vanskelig for dem å flytte, men nå har de kommet til en alder hvor det er annerledes. Vi snakket mye sammen og de visste at London ville være fantastisk for dem. Datteren min vil prøve å få en karriere innenfor Universitetet og kona mi bare elsker byen, forteller han, og legger til at de aldri solgte huset de bodde i forrige gang han var Chelsea-manager.

- Vi beholdt huset vårt, og kom på besøk flere ganger, selv om vi prøvde å skjule det, sier 50-åringen.

Sønnen, Jose Jr, jakter en karriere innen fotballen og er en del av Fulham-akademiet. 

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Trives i London
Selv om det er fotballen og Chelsea som i utgangspunktet lokket suksesstrenere tilbake, virker manageren lykkeligere nå enn på lenge. 

- Jeg tror London er det eneste stedet i Europa hvor jeg kan nyte de små tingene i livet som jeg elsker. Jeg kan hente barna mine på skolen, og de andre foreldrene behandler meg som en far. Jeg spise på restauranter og får gå i fred på gata. Det er ikke mulig i Spania eller Italia, forteller han til den engelske avisen.

Også sportslig går det bra for klubben fra vest-London. Laget ligger på tredjeplass, bare to poeng bak serieleder Arsenal. De er videre i FA-cupen og til sluttspillet i Champions League. TIl helgen kommer en virkelig prøvelse. Da møter Mourinho og hans menn Manchester United, hjemme på Stamford Bridge.

Se Premier League på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!