PUNCH-I-HAN: Jason Puncheon akspeterer kritikk av straffen hans mot Tottenham, men ikke den som kommer fra Neil Warnock. Foto: Scanpix.
PUNCH-I-HAN: Jason Puncheon akspeterer kritikk av straffen hans mot Tottenham, men ikke den som kommer fra Neil Warnock. Foto: Scanpix.

Puncheon slår fra seg etter straffekritikk

Twitter-kraftsalve mot tidligere Premier League-manager kan ende i retten.

Jason Puncheons straffe mot Tottenham lørdag har fått mye oppmerksom, først og fremst med negativt fortegn. 

27-åringen fikk en drømmemulighet til å sende Crystal Palace i ledelsen etter sju minutter, men Puncheon traff under ballen med utsiden av foten, noe som resulterte i at den fløy langt opp på tribunen.

– Dårligste straffen jeg har sett
– Oi, oi, oi, har du sett!? var den spontane reaksjonen til FotballXtra England.

– Det er den dårligste straffen jeg har sett. Helt håpløst, slo Claus Lundekvam fast. – Hva er du tenker på, Jason?

– Jeg fulgte med på beina hans for å se om han sklei eller noe sånt, men han gjorde ikke det heller. Han har absolutt ingenting å skylde på, la Petter Myhre til.

Aksepterer erting
Mandag skriver Puncheon at han aksepterer meninger og erting på hans bekostning, men det én manns meninger han ikke aksepterer.

– Etter den dårlige straffen aksepterer jeg folks meninger og erting. Det er korrekt det de sier, skriver han på Twitter før han følger opp.

Ødelegger fotballen
– Det jeg ikke aksepterer er meningen til en mann så uærlig og som ødelegger spillet slik Neil Warnock gjør.

– Han er mannen som signerer spillere, gir de ekstra med lønn og bonuser basert på antall kamper spilt for å være sikker på at de betaler ham for å komme inn på laget eller benken.

– Bare det faktum at han kan snakke om trening er sjokkerende ettersom han aldri var der, skriver han.

(Saken fortsetter under bildet)

Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Kan ende i retten
I etterkant har han slettet de siste meldingene bortsett fra den første, men det kan likevel ende opp med rettslig etterspill.

Twitter-meldingene har nådd Neil Warnock og ifølge The Guardian kan manageren gå til sak Puncheon.

– Jeg er blitt gjort klar over hans kommentarer. Når det gjelder hans første tweet, så har alle rett til å ha sin mening og jeg har ikke noe problem med det. I twitter-meldingene som fulgte kom han med kommentarer om ting jeg ikke har noen kjennskap til, og dersom det blir foreslått at jeg har gjort noe galt så vil jeg påpeke at det har jeg virkelig ikke, sier Warnock til The Guardian.

– Jeg ser at Jason har fjernet sine tweets, men saken blir nå tatt direkte med ham på mine vegne, legger han til.