FORELDRE: «Farmen-Andreas» og kona venter barn i juli.
FORELDRE: «Farmen-Andreas» og kona venter barn i juli.

Farmen-Andreas avslørte babynyhet på Facebook

Den nygifte reality-stjernen skal bli pappa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andreas Nørstrud (29) giftet seg i oktober med sin elleve år yngre Maren Andrea Hansen (18). 

KUNNGJORT: Paret offentliggjorde nyheten på Facebook. Foto: Faksmilie
KUNNGJORT: Paret offentliggjorde nyheten på Facebook. Foto: Faksmilie

12. januar offentliggjorde Nørstrud på sin Facebook-profil at de venter barn med termin i juni. TV 2 har vært i kontakt med Nørstrud, som ikke ønsker å kommentere offentliggjøringen.

Stor aldersforskjell

Paret forlovet seg i august i fjor, bare måneder etter at de hadde møttes på nettet og så blitt kjærester.  Aldersforskjellen tar den tidligere realitydeltakeren bare positivt.

– Aldersforskjell er bra. Menn og kvinner modnes ulikt. Før en mann gifter seg, må han være moden, slik at han kan ta ansvar for sin kone og barn. Dette var tradisjonen i gamle dager, da var mannen 10-12 år eldre enn kvinnen, sa han til TV 2 i fjor.

Konservativt kvinnesyn

 Farmen-Andreas ble kjent under serien for sitt konservative kvinnesyn. Han har tidligere fortalt at det er mannens oppgave å verne om kvinnen, og at kvinnens plass er i hjemmet. Han mener likevel at han og kona er enige i det meste.

– Vi deler mange av de samme verdiene. Jeg mener jeg har et godt kvinnesyn. Menn og kvinner er like mye verdt, men de er skapt forskjellig. Det må vi ta hensyn til, fortalte han til «God kveld Norge» etter forlovelsen i fjor.