BLIR KLAR: Håvard Tvedten har god grunn til å smile. Han er nemlig friskmeldt til håndball-EM starter søndag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
BLIR KLAR: Håvard Tvedten har god grunn til å smile. Han er nemlig friskmeldt til håndball-EM starter søndag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Tvedten klar til EM

Mens Christoffer Rambo ble vraket fra 16-mannstroppen til Robert Hedin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ålborg/Bergen (TV 2 Sporten): Lørdag offentliggjorde Robert Hedin hvilke spillere han skal ha med seg i EM. Blant disse var ikke navnet til Christoffer Rambo å finne.

– Det er selvfølgelig veldig kjipt å ikke skulle være med å bidra, men det kom ikke som noen bombe. Jeg har vært forberedt på det, sier Rambo til TV 2.

Troppen har blitt skrelt ned fra 19 til 16 spillere, og Rambo måtte vike plass. Årsaken til det er at Kristian Bjørnsen har vært småskadet frem mot EM og dermed er et usikkert kort.

Når Steffen Berg Løkkebø i tillegg gjorde det veldig bra i Golden League, ble det tatt ut to høyrekanter, og da måtte Rambo vike. 

Den opprinnelige planen var at Bjørnsen skulle være eneste rene høyrekant, noe som ville ha åpnet for å ha med tre høyrebacker.

Tvedten er klar
Etter treningen lørdag ble Håvard Tvedten friskmeldt. Tvedten skadet seg i hånden og måtte sy, men han er med i troppen.

– Er hånden bra nok til å spille kamp?

– Ja, jeg synes det. Jeg prøvde litt i går, og da var den ikke optimal, men i dag er den mye bedre. Hevelsen har gått enda mer ned, og det kjentes veldig fint ut. 

– Jeg føler meg bra nok til å spille. Hvis ikke, hadde jeg ikke sagt at jeg var klar.

Norges første kamp spilles søndag kl.16.00 mot Island. Den kampen ser du på TV 2 eller Sumo.

Her er hele 16-mannstroppen:

Ole Erevik
Magnus Dahl
Bjarte Myrhol
Magnus Gullerud
Håvard Tvedten
André Lindboe
Erlend Mamelund
Espen Lie Hansen
Kristian Kjelling
Sander Sagosen
Christian O`Sullivan
Børge Lund
Kent Robin Tønnesen
Harald Reinkind
Kristian Bjørnsen
Steffen Berg Løkkebø