Eikrem etter debuten: – Jeg trivdes godt utpå der

Men midtbanespilleren kunne ikke hindre at hans første kamp i Premier League endte med tap.

GOD DEBUT: Magnus Wolff Eikrem gjorde det bra i sin Premier League-debut, men tapte. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix
GOD DEBUT: Magnus Wolff Eikrem gjorde det bra i sin Premier League-debut, men tapte. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix

Cardiff-West Ham 0-2

Cardiff/Bergen (TV 2 Sporten):

Det var ikke bare managerdebutanten Ole Gunnar Solskjær som fikk sine første minutter i Premier League lørdag.

I det 65. minutt kom nemlig Magnus Wolff Eikrem innpå på Cardiff-midtbanen, men kunne ikke hindre at hans nye klubb tapte 0-2 for West Ham.

Les også: Marerittstart for Solskjær i hjemmedebuten

– Det er alltid artig å få debuten, men når vi taper er det ikke noe artig. Det var en ganske viktig kamp i dag, sa Eikrem til TV 2 Sporten etter kampslutt.

Har du Eikrem på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.noTabell | Terminliste | Statistikk

 – Jeg synes vi spiller bra i 2. omgang. Da var det mye trøkk og det var nære ved at vi fikk 1-1. Jeg trivdes godt utpå der og skulle kanskje scoret. Vi får håpe den sitter når jeg får sjansen igjen neste gang, sa midtbanespilleren som hadde et godt skudd på volley like før slutt.

I TV 2s Premier League-studio vanket det skryt til Cardiffs nyeste mann - som ble Norges 58. på engelsk fotballs øverste nivå.

– Han var naturlig nok mye involvert, for Cardiff hadde ballen mye. Han og de andre midtbanespillerne stod for det kreative, slo stikkere ut på kant og prøvde å tre gjennom. Han fikk mye ballkontakt, sa Petter Myhre.

Nå venter kamper mot Manchester City og Manchester United for Eikrem og lagkameratene.

– Det blir to fantastiske kamper. Det er de beste lagene du alltid har lyst til å måle deg opp mot. Det blir veldig spennende, jeg gleder meg veldig og håper at vi kan få noe ut av de kampene der, sa midtbanespilleren.