Ny Zuccarello-assist i Rangers-seier

Nordmannen fortsetter å imponere.

ASSIST: Mats Zuccarello Aasen fortsetter å levere varene for New York Rangers.  (AP Photo/Jason DeCrow)

New York (NTB): Mats Zuccarello Aasens New York Rangers stormer videre. Nordmannen bidro med en målgivende pasning da Dallas Stars ble slått 3-2 fredag.

Det var en tett og spennende kamp i Madison Square Garden, og det sto 1-1 etter den første og 2-2 etter den andre perioden. Zuccarello bidro til utligningen i overtallsspill i midtperioden da Derick Brassard som befant seg foran mål, ekspederte nordmannens pasning inn i buret bak Dallas-målvakt Kari Lehtonen.

Rick Nash avgjorde for vertene snaue to minutter før full tid med et håndleddsskudd som sørget for Dallas Stars' femte tap på rad. Rangers har nå tre seirer og ett tap i straffeslag på de siste fire kampene.

Zuccarello var på isen i 14.46 minutter, men fikk -1 i pluss-/minusstatistikken.

Nordmannen ble forbigått av Brad Richards på Rangers' poengstatistikk etter fredagens kamp og har nå 11 mål og 21 målgivende pasninger på 45 spilte kamper. Brad Richards topper lista med 33 poeng, ett mer enn Zuccarello.

Resultatet i fredagens oppgjør var det samme som da lagene møttes i Dallas 21. november. (©NTB)