Mager firebarnsmor (54 kg) gaflet i seg rekordbiff på bare tre minutter

Mer enn halverte mannlig bodybuilders rekordtid på to kilo kjøtt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hun veier kanskje bare 54 kg kilo, men ved middagsbordet kan hun hamle opp med hvilket som helst matvrak.

Alt tyder nemlig på at Molly Schuyler, en firebarnsmor fra Nebraska, satte verdensrekord da hun forrige fredag satte livs en 2,04 kg tung biff på under tre minutter (2:45).

Slik ser den ut, skrekksteika fra Oregon som Molly trengte under tre minutter på å få i seg. Foto: SAYLER'S OLD COUNTRY KITCHEN
Slik ser den ut, skrekksteika fra Oregon som Molly trengte under tre minutter på å få i seg. Foto: SAYLER'S OLD COUNTRY KITCHEN

For å sette dette i perspektiv: Den gamle rekorden var ifølge Guinness World Record på 6:48 – og ble satt av mannlig kraftkar som livnærer seg som bodybuilder, «Furious Pete» Czerwinski

På klippet, som du ser øverst på denne siden, kaster hun seg fryktløst over steika i det den kommer på bordet.

Hun kjenner litt på konsistensen, før hun uten kniv og gaffel stuper ned i tallerkenen som det var livet som stod på spill – kun avbrutt av én og annen slurk med brus.

– Jeg kan ikke forklare dette. Jeg ble bare født med denne evnen, har hun tidligere forklart til FOX 12 Oregon. Da var det en «sandwich» på småkvalmende 5,4 kilo som stod på konkurransemenyen.

GAFLER INNPÅ: 2. januar var det denne sluggeren som ble ofret på Mollys matbord: En over 5 kg tung baguette! Foto: PRIVAT
GAFLER INNPÅ: 2. januar var det denne sluggeren som ble ofret på Mollys matbord: En over 5 kg tung baguette! Foto: PRIVAT

– Jeg tenker det er akkurat som et teit triks, fortalte hun videre.

Den ferske og imponerende biff-bragden fant sted på restauranten Sayler’s Old Country Kitchen i Portland, Oregon. Det er bare 39 personer som i det hele tatt har klart å få i seg monsterbiffen – åtte av dem kvinner. Men av de 38 andre er det absolutt ingen som har vært i nærheten av prestasjonen til den sultne storspiseren Molly.

I fjor skrev hun under en avtale med All Pro Eating, verdens eneste organisasjon for profesjonelle konkurranse-etere.

Foruten sandwicher og biffer, har hun fra før gjort det skarpt innen andre spiseøvelser. På merittlisten finnes blant annet fryktinngytende «Death Pizza Challenge»:

En over fem kilo tung pizza toppet med smaksløkdödaren Naga Jolokia – en av verdens sterkeste chilier (400 ganger mer potent enn Tabasco!).

PS! Matprat.no anbefaler at man beregner opptil 200 gram kjøtt per person. Molly spiste ti ganger så mye.