OPP MED EN HÅND DE SOM VIL HA ROONEY! men José Mourinho venter med å åpne pengepungen til sommeren.
OPP MED EN HÅND DE SOM VIL HA ROONEY! men José Mourinho venter med å åpne pengepungen til sommeren.

Fotballryktene: Derfor henter ikke Chelsea spisser i januar

Og Harry Redknapp vil hente en gammel kjenning på lån.

Les alt om Premier League her!

Spissproblemene til Chelsea har vært en «snakkis» denne sesongen, men José Mourinho ser ikke ut til å gå bananas i januarvinduet av den grunn. Og nå vet vi kanskje hvorfor. Daily Telegraph skriver nemlig at den karismatiske portugiseren tror han har gode muligheter til å sikre seg Wayne Rooney i sommer. Manchester United-spissens kontrakt utløper etter neste sesong, og med tanke på hvordan det står til i den røde delen av Manchester for tiden, er det ikke utenkelig at Rooney kan være interessert i å flytte til London i løpet av det neste overgangsvinduet. Mourinho og Rooney - hørt det før?

Premier League i altomfotball.no
Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

GLAD I ARGENTINERE: Gus Poyet.
GLAD I ARGENTINERE: Gus Poyet.

Daily Mail melder at Gus Poyet har lagt sin elsk på argentinske fotballspillere. Sunderland-sjefen skal være nær å sikre seg forsvarsspiller Santiago Vergini, og Catania-keeper Mariano Andújar samt den offensive midtbanespilleren Ignacio Scocco kan følge like etter.

West Ham kan gå glipp av en låneavtale med Inter Milan-spissen Ishak Belfodil, står det å lese i Daily Express. Fiorentina har vist nok lagt inn et bud på 21-åringen, som selv skal være interessert i å bli værende i Italia.

Og hvis Belfodil forlater Inter, kan den italienske klubben komme til å prøve seg på Southamptons Dani Osvaldo, skriver Daily Mail. Inter vil tilby midtbanespiller Fredy Guarín i bytte mot spissen som har scoret tre mål på ni kamper for The Saints denne sesongen. Samtidig meldes det at Chelsea skal være interessert i Guarín.

Everton-manager Roberto Martínez ønsker seg irske Aidan McGeady til Goodison Park. 27-åringen spiller for tiden i Spartak Moskva, og kan sammen med Blackpools Thomas Ince komme til å ikle seg blått i løpet av året. Martínez har ifølge Daily Mirror nemlig uttalt at han vil vente til sommeren med å hente de to, fordi han tror prisen vil falle atskillig i løpet av de neste seks månedene.

TIL EVERTON I SOMMER? Thomas Ince.
TIL EVERTON I SOMMER? Thomas Ince.

Ivan Rakitic har vært linket til både Liverpool og Manchester United den siste tiden. Nå skal 25-åringen ha bestemt seg for å bli værende i Sevilla, skriver Daily Express.

VIL SNAKKE MED SJEFEN: Thibaut Courtois
VIL SNAKKE MED SJEFEN: Thibaut Courtois

Chelsea-eiendom Thibaut Courtois har bedt om å få prate med José Mourinho for å se på veien videre, melder Metro. Den talentfulle keeperen er utlånt for tredje sesong på rad, til spanske Atlético Madrid. Fremtiden vil nok være samtaleemne mellom de to, og med en drøss av interesserte klubber kan Mourinho komme til å ta et tøft valg i sommer: Cech eller Courtois?

Metro skriver også at QPR vil friste Tottenham-spiss Jermaine Defoe med en låneavtale. Defoe skal være nær en overgang til MLS-klubben Toronto. Den amerikanske serien starter ikke før i mars måned og selv om 31 år gamle Defoe skriver under for canadierne skal Harry Redknapp være giret på å tilknytte seg spissens tjenester, om det så bare er for to måneder.

GJENSYN? Harry Redknapp gir Jermaine Defoe et kjærlig klapp på hodet. Kanskje blir det flere slike i tiden fremover.
GJENSYN? Harry Redknapp gir Jermaine Defoe et kjærlig klapp på hodet. Kanskje blir det flere slike i tiden fremover.

Til slutt, litt norsk-svensk overgangsprat. Malmö-trener Åge Hareide og sportssjef Daniel Andersson vil hente hjem West Bromwich-spiller Markus Rosenberg. Det er fotbollskanalen.se som melder at 31-åringen skal være sterkt ønsket av det nye lederteamet i MFF, og de erfarer også at Rosenberg ønsker en retur til klubben han startet sin profesjonelle karriere i, for 14 år siden.