SØKER DENNE MANNEN: Her er raneren avbildet på vei inn på Esso-stasjonen i Stavanger. Han kom seg unna til fots før politiet kom til stedet. Foto: Politiet
SØKER DENNE MANNEN: Her er raneren avbildet på vei inn på Esso-stasjonen i Stavanger. Han kom seg unna til fots før politiet kom til stedet. Foto: Politiet

Bensinstasjon ranet med øks i Stavanger

Politiet: – Raner fremstod som kald og rolig under ranet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet jakter en gjerningsperson som natt til fredag ranet en Esso-stasjon nær Stavanger sentrum.

– Vi fikk melding 02.40. Raneren truet den ansatte på stasjonen med øks og fikk med et ukjent pengebeløp, sier operasjonsleder Victor Jensen til TV2.no. 

 

Truet ansatt 

Raneren truet den mannlige ansatte på stasjonen til å ligge på gulvet, før han stakk avgårde til fots. Området rundt stasjonen er tettbebygd, og bevæpnet politi søker nå etter mannen i nærområdet. 

– Han kan potensielt være farlig da han brukte våpen under ranet. Den ansatte har forklart at raneren var kald og rolig og fremstod ikke som ruset under ranet, sier Jensen. 

– Det er utfordrene da vi ikke har noe konkret å gå etter. Vi har ikke fått noen vitneobservasjoner foreløpig, sier Jensen.

Politiet har sikret videoopptak av ranet, og den ansatte ved bensinstasjonen blir tatt hånd.

Ifølge politiet er det ikke første gang den Esso-stasjonen har blitt ranet.  

Leter forstatt 

Opersjonsleder Frank Roland sier til TV 2 kl 10.15 at det foreløpig er lite nytt. 

– Vi leter fortsatt og snakker blant annet med vitner i saken. Vi har fått noen tips etter at vi gikk ut med bilde, som vi går igjennom. 

Politiet er interessert i å snakke med alle som har opplysninger i saken. Ring 02800 til politiet.