Kjos til TV 2: – Hadde ikke landet i USA en gang før alt gikk galt

Norwegian-sjefen snakket ut om krisetiden for flyselskapet rundt nyttår.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det har vært helt forferdelig, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos fra Washington i USA hvor han har vært under krisetiden for flyselskapet Norwegian i jula og over nyttår. 

Frustrerte passasjerer har gang på gang måttet smøre seg med tålmodighet på grunn av mange forsinkede Norwegian-avganger. Det toppet seg i forrige uke med 60 timers forsinkelse på flyvningen fra New York og rundt 30 timers forsinkelse på Bangkok-Stockholm. 

– Da jeg dro fra Oslo rett før nyttår gikk alt på skinner, og jeg hadde ikke landet i USA omtrent før alt begynte å gå galt, sier en betenkt Bjørn Kjos til TV 2 i Washington.

– Det er litt mye barnesykdom

Flere langdistanse-reisende med flyselskapet har reagert på dårlig informasjon fra Norwegian. Flyselskapet beklager problemene de har hatt med det splitter nye Dreamliner-flyet som i utgangspunktet skulle fly passasjerer, til blant annet Bangkok og USA, uten store problemer. 

SNAKKER UT: – Alt gikk på skinner da jeg dro fra Norge før nyttår, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos til TV 2 i USA.
SNAKKER UT: – Alt gikk på skinner da jeg dro fra Norge før nyttår, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos til TV 2 i USA.

– Vi hadde gjerne sett at Boeing produserte et par hundre fly til før vi hadde fått dem. Det er litt mye barnesykdom på Dreamlineren for å si det rett ut, forteller Kjos til TV 2.

Bjørn Kjos setter kurs for Seattle hvor han skal møte flyprodusenten Boeing, og se på tiltak både på kort og lang sikt som skal sørge for mer stabilitet.

Venter du fortsatt på et forsinket Norwegian-fly? Ta kontakt på +47 915 02255 eller 02255@tv2.no 

Så sent som mandag kveld satt det fortsatt flere og ventet på et forsinket Norwegian-fly hjem fra Bangkok.

– Det er helt tragisk at passasjerene har vært utsatt for disse forsinkelsene, og spesielt i juletiden. Det er jo den verste tiden på hele året at man kan bli utsatt for noe sånt, sier Kjos.