SLÅTT GUL OG BLÅ:   Derrick Maynard (32) har en rekke ganger mishandlet kona Angelina. Da han gikk til angrep igjen i desember, fikk hun nok.
SLÅTT GUL OG BLÅ:   Derrick Maynard (32) har en rekke ganger mishandlet kona Angelina. Da han gikk til angrep igjen i desember, fikk hun nok.

Slik så konemishandleren ut etter at kona slo tilbake

Derricks smertehyl vekket hele nabolaget.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha drukket sprit hele kvelden, gikk Oklahoma-mannen Derrick Maynard (32) i midten av desember nok en gang løs kona Angelina Maynard-Webb.

Etter å ha kastet en oljeovn på henne, rettet han en luftpistol mot hodet hennes. Deretter trykket han på avtrekkeren, men pistolen var ikke ladet.

Angelina sier til den lokale TV-stasjonen KJRH at hun fikk nok av mannens gjentatte angrep, og at hun for første gang forsvarte seg mot ham. Etter at han hadde slått henne i hodet med luftpistolen, dyttet hun ham ned på gulvet og begynte å sparke ham i ansiktet, skriver Daily Mail. Deretter ringte hun det amerikanske nødnummeret 911.

Derricks smertehyl vekket naboene, som også ringte til politiet. Lovens lange arm ble møtt av en gråtende Derrick, som var blitt sparket gul og blå.

32-åringen ble pågrepet og siktet for grov vold og angrep med våpen, samt for drapstruslene.

Før arrestasjonen ble en vettskremt Derrick foreviget av politiets kamera. På det oppsiktsvekkende arrestasjonsbildet sperrer han opp ett øye, mens det andre øyet er opphovnet og lilla. Munnen er på vidt gap og håret står rett til værs. 

Tatt for konemishandling fire ganger

Ifølge New York Daily News, var dette fjerde gang han ble arrestert for å ha mishandlet Angelina. Da han overfalt henne i desember, var han ute på prøvetid etter å ha sonet en dom for nettopp konemishandling.

Derric sitter fortsatt i arresten, og Angelina sier at det ikke kommer på tale at hun betaler kausjonen på 150.000 kroner. Hun sier til KJRH at hun ikke vil vurdere å bla opp før politiet garanterer henne at Derrick blir innlagt på lukket avdeling.

Hun mener at mannens gjentatte overfall mot henne skyldtes en kombinasjon av alkohol og en tung depresjon etter at både moren og broren hans døde for få år siden. 

Angelina sier at hun har registrert at mange sprer det helt spesielle arrestasjonsbildet av mannen hennes på nettet, og at dette er trist. 

– Han er ikke en ond mann. De ser bare utsiden hans. Jeg ser ham på innsiden. Jeg ser en søt, uskyldig mann som er fanget i sin egen skyldfølelse, sier hun.

Blir Derrick nok en gang dømt for konemishandlingen, risikerer han opp mot 10 år i fengsel.