Tre ulike biler stjeler bensin
- med samme nummerskilt

Bensinstasjoneier er hjemsøkt av bensintyver. Se overvåkningsvideoen av de frekke tyvene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Amarjit Bhamra eier Shell-stasjonen i Nattlandsveien i Bergen. Han hadde besøk av bensintyver 19. november i fjor. 

En mørk Ford stoppet ved en av pumpene i 2030-tiden. En mann i svart jakke og hette over hodet kom ut av bilen, og fylte bensin for 980 kroner.

– Han bruker ganske lang tid på å fylle, og han snur seg aldri mot kamera. Hver gang velger han den pumpen som er lengst borte fra selve bensinstasjonen, sier bensinstasjoneier Bhamra til ba.no.

Ikke registrert eier

Han fanget opp hendelsen på overvåkningskamera og prøvde å kontakte eieren av bilen, men registreringsnummeret var ikke registrert på noen eier.

En drøy måned fikk han en ny bensintyv på besøk. Denne gangen var det en annen bil, men med samme nummerskilt som på Forden som var der i november.

Denne gangen er det en sølvgrå Mercedes som fyller tanken. Men det stopper ikke der. Onsdag 1. januar kom ytterligere en bil, denne gangen en BMW, og fyller bensin. 

Tror han lurer flere

Også BMW-en hadde det samme registreringsnummeret som de to andre bensintyvene. 

Bhamra og hans ansatte tror er samme mann som er sjåfør alle tre gangene. De tror også at andre bensinstasjoner blir lurt med det uregistrerte skiltet.

– Det er ikke tvil om at dette er veldig utspekulert, tror Bhamra.

Jan Carho i bensinforhandlernes bransjeforening NHO Kiosk Bensin Service anslår at såkalte pumpestikk koster bransjen millioner av kroner. Les mer på ba.no.

ETT SKILT, TRE BILER: – Utspekulert, sier eieren av bensinstasjonen. Foto: privat
ETT SKILT, TRE BILER: – Utspekulert, sier eieren av bensinstasjonen. Foto: privat