MÅTTE SY: Michael Nyqvist måtte avbryte innspillingen av sin nye Hollywood-film etter at han ble alvorlig skadet under en av scenene. (AP Photo/Henny Ray Abrams)
MÅTTE SY: Michael Nyqvist måtte avbryte innspillingen av sin nye Hollywood-film etter at han ble alvorlig skadet under en av scenene. (AP Photo/Henny Ray Abrams)

Skuespiller Michael Nyqvist hardt skadet i ulykke

Stuntscene endte med 80 sting.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den svenske skuespilleren Michael Nyqvist (53) måtte sy 80 sting etter at han fikk et kraftig slag mot hodet, skriver Aftonbladet.

Det hele skjedde i forbindelse med en stuntscene under filminnspillingen av «John Wick».

- Jeg fikk en skikkelig smell. Det gikk så jævlig fort at jeg husker nesten ikke hva som skjedde. Plutselig sto jeg på alle fire og blødde som bare det, sier han til den svenske avisen.

- Skremmende

Den anerkjente skuespilleren, kanskje best kjent som Mikael Blomkvist fra «Millenium»-filmene, er for tiden aktuell med Hollywood-filmen «John Wick» sammen med Keanu Reeves og William Dafoe.

Innspillingen, som har pågått siden oktober, fikk et lite avbrudd på grunn av Nyqvists skade.

Og selv om alt gikk bra, har hendelsen gitt et lite støkk hos skuespilleren.

- Det er skremmende når du skader hodet. Du blir veldig redd. Jeg var bevisst, men jeg var veldig heldig. Det var ingen hjernerystelse og jeg føler meg bra i dag. Jeg kan ikke si så mye mer. Jeg må ta hensyn til forsikringer og sånn, sier han.

Skuespillerne Michael Nyqvist(t.h.) og Noomi Rapace spiller hovedrollene i filmatiseringen av forfatter Stieg Larssons suksessromaner.
Foto: Fredrik Persson / SCANPIX
Skuespillerne Michael Nyqvist(t.h.) og Noomi Rapace spiller hovedrollene i filmatiseringen av forfatter Stieg Larssons suksessromaner. Foto: Fredrik Persson / SCANPIX

- Ingen tør å prøve seg på meg

Etter skaden har han blitt tvunget til å hvile. Innspillingen er ferdig nå, men de siste scenene måtte gjøres om igjen slik at Nyqvists arr ikke ble synlig.

- Personlig synes jeg de er litt tøffe. Det er ingen som tør å prøve seg på meg på byen nå, ler han.