SÖLDEN, ØSTERRIKE 20131026.
Nina Løseth kom på 26. plass i storslalåmrennet under worldcup-åningen i alpint i Sölden.  
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
SÖLDEN, ØSTERRIKE 20131026. Nina Løseth kom på 26. plass i storslalåmrennet under worldcup-åningen i alpint i Sölden. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Nina Løseth på sterk 9.-plass

Anna Fenninger vant på hjemmebane.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lienz (NTB): Nina Løseth overrasket seg selv ved å bli nummer ni under lørdagens verdenscuprenn i storslalåm i Lienz. Anna Fenninger vant på hjemmebane.

24-åringen suste inn til en tid på totalt 2.19,48, som var 2,48 sekunder bak østerrikeren Fenninger. Dermed beholdt hun samme plassering fra første omgang.

– Jeg er veldig fornøyd. Dette gikk mye bedre enn jeg hadde trodd. Som alle andre kom jeg i mål med en dårlig følelse på grunn av de røffe forholdene, og derfor var det ekstra artig å se at jeg ledet. Det ga meg en deilig følelse, sa Løseth til NTB.

Spjelkavik-alpinisten våknet lørdag til en dårlig følelse før storslalåmrennet i Lienz.

– Jeg følte meg litt rusten, og jeg måtte jobbe hardt for å få opp spenningsnivået. Men dette gikk jo kjempe bra. Dette viser at jeg også kan få til noe i storslalåm.

Ragnhild Mowinckel endte på 18.-plass. Hun kjørte seg opp tre plasser fra første omgang. 21-åringen var 3,57 sekunder bak vinnertiden. For lillesøster Mona Løseth ble det en 28.-plass. Det var tre plasser svakere enn fra første renn. (©NTB)

Anna Fenninger jubler etter å ha vunnet rennet i Lienz. (AP Photo/Giovanni Auletta)
Anna Fenninger jubler etter å ha vunnet rennet i Lienz. (AP Photo/Giovanni Auletta)