SMASK: Miley Cyrus og supermodell Cara Delevingne berører tunge på en kafé i Amsterdam. Foto: Twitter
SMASK: Miley Cyrus og supermodell Cara Delevingne berører tunge på en kafé i Amsterdam. Foto: Twitter

Miley Cyrus kliner til med supermodell

Ungpikeidolet deler frekke bilder med fansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tidligere Disney-stjernen Miley Cyrus (21) har virkelig gått inn for å riste av seg sitt uskyldige ytre i 2013. Hennes opptreden under MTV Music Awards rystet en hel verden, og står igjen som en av de største skandalene når året oppsummeres.

Tungekyss

Hennes nakenstunt i musikkvideoen til låta «Wrecking Ball» fikk også folk til å sperre opp øynene, og på samtlige bilder av tenåringsidolet er tungen hennes mer ute av munnen enn inne.

Det kan se ut som hun avslutter året med mer tunge. For nylig la hun ut et bilde av seg selv og den britiske supermodellen Cara Delevingne (21) på Twitter der de gir hverandre et tungesmask.

Ny musikkvideo

Det frekke bildet av de profilerte kjendisene er tilsynelatende tatt i november, men det er først nå at Miley har fått fremkalt bildene og lagt ut en smakebit på sin Twitter-profil. 

Men enda frekkere enn tungebildet, er Mileys aller nye musikkvideo til låta «Adore You», hvor hun ruller rundt i undertøyet på en seng mens hun kjærtegner sin kropp. Videoen har høstet massiv kritikk blant den amerikanske kjendispressen.

- Videoen er uinspirerende og kjedelig. Den er også ganske unødvendig. Hun har allerede gjort det «horete» da hun svingte seg naken i den andre videoen, skriver kjendisblogger Perez Hilton.

Miley Cyrus i sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures
Miley Cyrus i sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures