Zuccarello og co. tapte i sluttminuttene

Nordmannen i utvisningsboksen da avgjørelsen falt i den amerikanske hovedstaden.

SÅ AVGJØRELSEN FRA UTVISNINGSBOKSEN: Mats Zuccarello Aasen var utvist da Washington Capitals avgjorde nattens kamp New York Rangers. Elsa/Getty Images/AFP

Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers slo tilbake to ganger, men måtte til slutt gi tapt 2-3 borte mot Washington Capitals i NHL fredag.

Etter å ha prøvd seg med flere skudd i kampen, lyktes Eric Fehr til slutt og ble matchvinner litt over fem minutter før slutt. Det var hans sjette mål for Capitals denne sesongen.

Scoringen kom mens det var spill fire mot fire. "Zucca" og Capitals Troy Brouwer røk begge på en to minuttersutvisning for slashing et snaut minutt før avgjørelsen falt.

Zuccarello fikk ingen målpoeng i bortekampen. Han spilte 15.02 minutter på isen i hovedstaden og noterte seg med ett skudd.

For tredje kamp på rad sto Cam Talbot i Rangers-målet i stedet for Henrik Lundqvist. Etter kampen erkjente målvakten at han burde reddet 3-2-scoringen til Capitals.

– Det var et raskt skudd, men jeg skal redde den. Det var uavgjort med fem minutter igjen og vi presset på for seier. Rett før hadde vi et skudd i stolpen, men vi mistet vind i seilene våre etter målet, sa Talbot.

Mike Green tok Washington Capitals i føringen etter 6.55 minutter, men Benoit Pouliot utlignet for gjestene tidlig i midtperioden. Hjemmelaget tok tilbake ledelsen ved svenske Nicklas Bäckström kort tid før den siste pausepraten. Carl Hagelin ordnet 2-2 etter 17 sekunder ut i tredje periode. (©NTB)