SOLSKJÆR I FOKUS: Både Daily Mirror (til venstre) og The Sun har baksider som preges av Ole Gunnar Solskjær lørdagsutgaver.
SOLSKJÆR I FOKUS: Både Daily Mirror (til venstre) og The Sun har baksider som preges av Ole Gunnar Solskjær lørdagsutgaver.

Fotballryktene: - Tan er 95% sikker på at Solskjær kommer til Cardiff

Vincent Tan er skråsikker på at Solskjær blir å finne i Cardiff snart. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag morgen smelte flere engelske tabloidaviser, deriblant Daily Mirror, ut baksider med fokus på Ole Gunnar Solskjær og det faktum at han skal være svært ønsket som ny manager i Cardiff.

Malky Mackay fikk sparken fredag og walisernes eksentriske eier Vincent Tan, skal nå ha sett ut Molde-manageren som den han vil ha som neste sjef på Cardiff City Stadium. Solskjær og Molde har selv sagt at de ikke vil foreta seg noe før over nyttår. Så spørs det om Tan har tålmodighet til å vente så lenge...

Skulle ikke Solskjær bli manager for laget fra den walisiske hovedstaden, skal Sven-Göran Eriksson og Yilmaz Vural være andre kandidater til jobben, ifølge Daily Mail

Apropos Mackay, hans tid uten jobb i engelsk fotball kan bli av det svært så korte slaget. Ifølge Daily Express skal managerløse West Bromwch Albion nå stå klar til å starte forhandlinger med mannen som fikk fyken i Cardiff fredag. Torsdag meldte derimot The Telegraph at tidligere Real Betis-sjef Pepe Mel mest sannsynlig blir klar for Midlands-klubben i løpet av kort tid. 

Crystal Palace har fått dreis på sakene under Tony Pulis` ledelse på Selhurst Park. Nå skal ørnene være interessert i å forsterke laget med Celtics midtbanespiller Joe Ledley og den franske spissen Bafetimbi Gomis, hever Daily Mirror.

Et annet London-lag som er på jakt etter forsterkninger er West Ham. Sam Allardyce og hans menn ligger på 19. plass og må vise bedre takter skal det blir Premier League-spill på Upton Park neste sesong også. Daily Mirror mener listen West Ham jobber ut ifra er lang som et uår, og hevder blant annet at Diego Forlan og Michy Batshuayi er å finne på denne. 

Sunderland-manager Gus Poyet er og ute etter å forsterke stallen før andre halvdel av Premier League-sesongen. Fiorentina-spiller Marcos Alonso kan bli den neste spilleren inn portene på Stadium of Light. Daily Mirror skriver at en låneavtale med den 22 år gamle spanjolen skal være og si i boks.