FORNØYD: Andy Murray tapte for Jo-Wilfried Tsonga, men var fornøyd med comebacket på tennisbanen. REUTERS/Ahmed Jadallah  (UNITED ARAB EMIRATES - Tags: SPORT TENNIS)
FORNØYD: Andy Murray tapte for Jo-Wilfried Tsonga, men var fornøyd med comebacket på tennisbanen. REUTERS/Ahmed Jadallah (UNITED ARAB EMIRATES - Tags: SPORT TENNIS)

Solid comeback for Murray

Men måtte tåle tap for Jo-Wilfried Tsonga.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Abu Dhabi (NTB): Etter 15 uker på sidelinjen var Andy Murray fornøyd med returen til tennisbanen i Abu Dhabi.

Den 26-årige verdensfireren måtte avslutte 2013-sesongen tidlig på grunn av en ryggoperasjon. Men 2. juledag fikk han for første gang testet formen i kamp mot franske Jo-Wilfried Tsonga.

Åpningskampen i turneringen i Abu Dhabi endte med tap 5-7, 3-6, men Murray var fornøyd med framgangen han har gjort de siste ukene.

– Jeg beveget meg bra i første sett, særlig når jeg kom inn i ballvekslingene. Jeg følte meg ikke treg i det hele tatt, sa skotten ifølge Sky Sports.

– Jeg senket farten noe i annet sett, men det kommer til å bli bedre ved at jeg spiller kamper. Jeg kan ikke forvente å føle meg på topp i lange perioder med én gang. Det var en god treningsøkt. Du vil spille ditt beste, men du må være realistisk og tålmodig, la han til.

Fredag møtte Murray sveitseren Stanislas Wawrinka til kamp om 5.-plassen i den uoffisielle turneringen. Der ble det 6-3, 6-4-seier til britenes tennisyndling. (©NTB)