Keanu Reeves takker forfedrene for gode gener

Den kinoaktuelle 49-åringen holder seg godt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller og «The Matrix»-helt Keanu Reeves (49) holder seg i form selv om alderen nærmer seg et halvt århundre.

Reeves er for tiden aktuell i storfilmen «Ronin 47», og under et intervju med tv2.no røper stjernen at han, til tross for at det ikke ser ut slik, eldes.

– Det ser ikke sånn ut?

– Virkelig? Jeg får takke forfedrene mine. Jeg har en bakgrunn fra Kina, Hawaii og England, svarer Reeves.

Se tv2.nos intervju med Reeves ovenfor!

 – Vi kommer alltid til å være forelsket

I «Ronin 47», som er basert på det japanske sagnet om samuraikrigerne 47 roning, spiller Reeves en utstøtt kriger, som i filmens 1800-tallsverden opplever svulmende kjærlighet og romantikk med sjefens datter.

Skuespilleren selv er ikke helt sikker på at romantikken er det den en gang var.

– Det er definitivt store tradisjoner for romantisk kjærlighet. Jeg tror at romantikk kan bli umoderne, men det følelsene i romantikken kommer aldri til å forsvinne. Jeg tror at vi alltid kommer til å være forelsket i forelskelsen. I dag finnes det kanskje ingen romantiske trubadurer lenger, men det finnes definitivt mange kjærlighetssanger der ute.

 Elsker slåssing

 Det er som regel også andre ting enn kjærlighet som står i manusene til 49-åringen. Reeves innrømmer at han har en svakhet for en litt mer fysisk form for skuespill.

– Jeg elsker filmslåssing og falske slåsskamper! Det er karakterer og følelser. Det er intensiteten i det, i det å trene, fokuset, å gjennomføre det. Og forhåpentligvis gjør at at historien drives videre, sier han.