FA gransker Rodgers etter dommerslakt

Liverpool-sjefen kan risikere karantene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det engelske fotballforbundet (FA) har bestemt seg for å granske Brendan Rodgers etter hans uttalelser mot dommer Lee Mason etter 2-1-tapet for Manchester City torsdag kveld. Det melder BBC.

Liverpool-manageren var ikke nådig og uttrykte tydelig hva han mente om at Raheem Sterling helt feilaktig ble avblåst for offside da han ble spilt gjennom alene med Joe Hart.

–  Jeg så en rekke avgjørelser. Det var offsiden som var utrolig da Raheem Sterling var gjennom. Det er en enkel avgjørelse. Gjennomgående synes jeg dommerne var svake i sitt prestasjonsnivå. Jeg vet at vi ikke skal snakke om dommerne, men jeg mener vi kan gjøre det om deres prestasjoner. Jeg tror ikke vi fikk noen avgjørelser vår vei i det hele tatt, men spillerne skal ha honnør for at de fortsatte å kjempe og at kampen var spennende til siste sekund, sa Liverpool-manageren etter kampen.

Han omtale dommeren som fryktelig, og antydet også at mannen i sort kunne være partisk. Det er også uttalelsen som skal ha fått FA til å starte gransking av Rodgers.

– Jeg er overrasket over at vi kan ha en dommer fra Manchester-området når vi spiller i Manchester, sa han.

Det er ventet at FA vil komme med en endelig avgjørelse i neste uke.

Se høydepunktene fra kampen under