Eli Kari Gjengedal gifter seg i Las Vegas

Ble fridd til med grønn hjertering. Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Programleder og tidligere værpresentatør Eli Kari Gjengedal (42) skal gifte seg med forloveden Tom Saxegaard (43) på en tre dagers bryllupsfest i Las Vegas i USA.

 I fredagens «God morgen Norge» røper Gjengedal at planleggingen av bryllupet er godt i gang, til tross for at de i utgangspunktet hadde relativt beskjedne planer.

– Jeg håper at det blir en bra fest! I begynnelsen tenkte vi at vi skulle ta alt litt på sparket og ta det etter hvert som vi kommer bort. Vi tenkte at det ikke kom til å komme noen siden det blir så langt å reise. Men plutselig vil alle til Vegas! Det er så mange som kommer, så vi er nødt til å lage et opplegg. Så da blir det tre dager med fest og moro, smiler programlederen, som etter en noe oppsiktsvekkende værpresentasjon forlot TV 2 etter 12 år for å lage værserie på NRK.

 Se også: Eli Kari brast i gråt etter siste sending

Hadde aldri sett for seg å bli sammen med forloveden

Da 42-åringen gjestet «Ettermiddagen» tidligere i år, fortalte hun at hun aldri hadde sett for seg at hennes kommende ektemann kom til å bli nettopp dét.

– Vi møttes for ti år siden på jobb har kjent hverandre godt i mange, mange år. Så plutselig en dag var det et eller annet som skjedde som gjorde at det ble mer enn vennskap. Det var kjempeuventet. Jeg hadde aldri sett for meg at vi skulle kokkelere i hop, sa hun den gang.

Gjengedal om frieriet: – Veldig romantisk

I dag har programlederen mest sannsynlig kommet over sjokket, og forteller tredje juledag smilende om frieriet.

– Det var kjempefantastisk! Jeg tenker at jeg ikke skal gå inn i alle detaljer. Men jeg ble tatt på senga! Det var helt uventet og veldig romantisk. Men ellers vil jeg ikke komme med detaljene, for jeg føler at man må ha noe for seg selv.

Gjengedal lar seg imidlertid overtale til å fortelle om bakgrunn for forlovelsesringen, som ikke er av den standard typen.

– Jeg har en fin, liten ring. Den kom også veldig overraskende, for jeg er egentlig ikke noen «ringdame». Jeg er egentlig ikke noen «bryllupsdame», brud eller «ringdame» i det hele tatt. Men det som er litt søtt med ringen er at det er grønne hjerter på den, fordi jeg er litt opptatt av klima, miljø og venstrepolitikk. Da var det litt morsomt med de grønne hjertene, smiler den vordende bruden.

Se Eli Kari Gjengedal og Else Kåss Furuseth gjeste fredagens «God morgen Norge» øverst i artikkelen.

FORNØYD OG FORLOVET: Eli Kari Gjengedal. Her er programlederen avbildet på TV 2s 20-årsjubileum i 2012. FOTO: Marit Hommedal / NTB scanpix
FORNØYD OG FORLOVET: Eli Kari Gjengedal. Her er programlederen avbildet på TV 2s 20-årsjubileum i 2012. FOTO: Marit Hommedal / NTB scanpix