IMPONERER: Adam Lallana har hatt en fantastisk sesong på Southamptons midtbane. REUTERS/Dylan Martinez
IMPONERER: Adam Lallana har hatt en fantastisk sesong på Southamptons midtbane. REUTERS/Dylan Martinez

Fotballryktene: - Manchester United kan glemme Lallana

Og Ashley Cole kan være ferdig i Chelsea. Les dagens fotballrykter her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Premier League i altomfotball.no

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Overgangsvinduet stengte 2. september. 

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret. 

Se TV 2 Sportens fotballsider for siste nytt fra sporten du elsker.

Southampton-kaptein Adam Lallana har skaffet seg mange tilhengere denne sesongen, og ser allerede ut til å ha sikret seg en plass i Englands VM-tropp til sommeren. Manchester United-manager David Moyes er blant dem som har latt seg imponere av midtbanespilleren. Men nå sier Southampton-sjef Mauricio Pochettino at Manchester United kan bare glemme alt håp om å kjøpe Lallana i januar, skriver Daily Mirror.

Ashley Cole står ikke veldig høyt i kurs hos Chelsea-manager Jose Mourinho for tiden. Nå kan venstrebackens tid på Stamford Bridge gå mot slutten. Ifølge Daily Express har New York Red Bulls allerede kommet med et tilbud til 33-åringen. Men både Tottenham og Liverpool skal også være interessert.

Chelsea ønsker også å forsterke laget i januar. Og nå kan Mourinho komme til å hente tilbake Nemanja Matic. Den serbiske midtbanespilleren fikk aldri sjansen da han var i klubben sist, og gikk som en del av overgangen da David Luiz gikk til Chelsea fra Benfica. Daily Mirror skriver at Ramires nå ber Mourinho om å hente Matic tilbake.

Mourinho er også veldig frustrert over Chelseas spissers manglende evne til å score mål. Nå skal han være såpass desperat at han er villig til å betale overpris for å få en spiss som scorer mål til klubben. Daily Express hevder at Mourinho er villig til å gi Napoli nærmere 480 millioner kroner dersom de vil la Gonzalo Higuain dra til London. Det vil gi Napoli et overskudd på 130 millioner kroner i forhold til hva de betalte Real Madrid for argentineren i sommer.

Thibaut Courtois storspiller på utlån til Atletico Madrid, men er fortsatt ikke ønsket som førstevalg i Chelsea. Mourinho står last og brast med Petr Cech som førstekeeper. Nå ønsker Barcelona å hente Courtois som erstatter for Victor Valdes, som har varslet at han forlater katalanerne til sommeren. Daily Mail skriver at belgieren er redd han ikke vil bli satset på i Chelsea og kommer neppe til å skrive noen ny kontrakt med klubben.

Atletico Madrid har merket seg interessen for landslagsspissen Diego Costa. Nå skal de ha begynt å planlegge en fremtid uten ham. Ifølge Daily Mail har spanjolene troen på at Christian Benteke kan finne tilbake til scoringsformen i Spania.

Den walisiske 20-åringen Jonny Williams har vært et lyspunkt for Crystal Palace i Premier League denne sesongen. Arsenal, Manchester City og Everton skal alle ha fulgt kantspilleren nøye den siste tiden. Nå ønsker The Eagles å skrive en ny kontrakt med Williams for å sikre at han ikke forsvinner på billigsalg, skriver Daily Mirror.

Manchester United er blitt kraftig koblet til Atletico Madrids Koke i julen. Men nå skriver TZ at Bayern München nå lokker spanjolene med Xherdan Shaqiri i bytte dersom de lar midtbanespilleren dra til Tyskland i stedet.

Bayern München har også brukt julen til å la forsvarsspilleren Jan Kirchhoff gå på lån til Schalke 04. Kirchhoff kom til Bayern fra Mainz i sommer, men har slitt med å få spilletid, skriver Bild. Schalke sliter med store skadeproblemer i forsvaret, og Bayern-trener Pep Guardiola tror 23-åringen kan utvikle seg videre med mye spilletid i Gelsenkirchen-klubben.

Steven Fletcher er ikke lenger et førstevalg for Sunderland. Manager Gustavo Poyet foretrekker Jozy Altidore på topp og har plassert Fletcher på benken. Daily Mirror skriver at Hull-manager Steve Bruce er villig til å knuse sparegrisen for å lokke skotten til klubben. The Tigers har slitt med å finne veien til mål i comebacket i Premier League.