Chelsea reddet av svakt keeperspill

Ingen stor fotballkamp på Stamford Bridge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea - Swansea 1-0
Det gikk stille for seg i åpningsminuttene på Stamford Bridge, og både Chelsea og Swansea så ut til å ta det hele svært med ro, torsdag ettermiddag.

Utover i omgangen våknet hjemmelaget litt mer til liv, og etter 20 minutter kom den første store Chelsea-sjansen.

Se sammendrag av kampen i videovinduet øverst!

Juan Mata fant kaptein John Terry på bakerste stolpe, som headet ballen videre til John Obi Mikel. Men den tidligere Lyn-spilleren var for sent ute og Swansea-kaptein Ashley Williams fikk klarert på målstreken.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League på altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Burde reddet
Etter sjansen fortsatte Chelsea å presse Swansea bakover på banen, og like før halvtimen var spilt mente Eden Hazard at det var på tide å lage liv på «Broen».

Belgieren skar inn fra venstresiden og klinket ballen i mål fra 15 meter bak en noe tumlete Gerhard Tremmel i Swansea-målet.

Noen minutter seinere prøvde Swansea og svare, men Petr Cech hadde får problemer med å stoppe halvvolleyen fra Álvaro.

Eto'o burde scoret - to ganger
Frem til hvilen var det hjemmelaget som dominerte og en ivrig Samuel Eto’o kunne fort økt ledelsen for de blå, men denne gangen var keeper Tremmel med på notene.

Bare ti skunder ut i 2. omgang fikk Samuel Eto’o nok en gang muligheten til å sette inn 2-0, men fra en meters hold greidde ikke kameruneren å få ballen forbi Tremmel.

Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Ingen stor kamp
Utover i omgangen kom Swansea noe mer med, men de store sjansene klarte de aldri å skape, og det virket som om José Mourinhos gutter hadde full kontroll.

Noen stor kamp var det  ikke, og sett bort i fra noen halvsjanser til hjemmelaget og et godt skuddforsøk fra Frank Lampard var det ikke så altfor mye å skrive hjem om fra Stamford Bridge torsdag ettermiddag.

Tre viktige poeng var det uansett for London-laget, som tar i mot Liverpool på søndag.