KAN BLI UNITED-SPILLER: Marco Reus skal være i kikkerten til den regjerende seriemesteren, men han blir ikke billig.   AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
RESTRICTIONS
KAN BLI UNITED-SPILLER: Marco Reus skal være i kikkerten til den regjerende seriemesteren, men han blir ikke billig. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN RESTRICTIONS

Fotballrykter: - 400 millioner og Reus er deres! 

Borussia Dortmund-ledelsen med klar beskjed til Manchester United. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

Premier League i altomfotball.no

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Overgangsvinduet stengte 2. september. 

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret. 

Se TV 2 Sportens fotballsider for siste nytt fra sporten du elsker.

David Moyes er på midtbanejakt. I følge Daily Mail har skotten nå pekt ut den tapende Champions League-finalistens offensive midtbanespiller, Marco Reus, som et mål når overgangsvinduet åpner på nyåret. Den tidligere Mönchengladbach-spilleren hadde i følge avisen en utkjøpsklausul på rundt 300 millioner. Men etter at Bayern München utløste en tilsvarende klausul da de hentet Mario Götze, har situasjonen for 24-åringen endret seg, og avisen hevder nå at prisen er 100 millioner høyere enn den opprinnelige klausulen tilsa. 

Adam Lallana skal være en annen spiller den regjerende seriemesteren ønsker å forsterke midtbanen med. Southampton-spilleren har vært i flott form, og fikk tidligere i år sin debut på det engelske landslaget. Daily Star mener 25-åringen har en prislapp på rundt 150 millioner. Men det spørs om det er nok til å friste sørkystklubben til et salg. Lallana har vært i The Saints siden han var 12 år, og var med å spille klubben opp fra nivå tre i England. En annen ting som kan bli en utfordring for de røde djevlene er at Lallana har en kontrakt som strekker seg til ut juni 2018. 

En tredje midtbanespiller som kan være på vei inn dørene på Old Trafford er Atletico Madrids 21 år gamle stjerneskudd Koke. Spanjolen har sammen med resten av lagkameratene levert utmerket spill i både hjemlig serie og Champions League denne sesongen. I følge The Mirror skal David Moyes være svært interessert i å signere Koke så tidlig som mulig. Bayern München, Arsenal og Liverpool skal også være interessert i midtbanespilleren. 

Arsène Wenger og Arsenal skal også være på jakt etter å forsterke midtbanen. Daily Mail mener å vite at The Gunners nå trapper opp innsatsen for å sikre seg signaturen til Newcastle-spiller Yohan Cabaye. Arsenal viste interesse for spilleren i sommer og, men skal ha fått et tilbud på rundt 100 millioner avslått da. Cabaye ble utelatt fra geordienes første seriekamp mot Manchester City, da trener Alan Pardew mente midtbanestrategen ikke hadde hodet på rett plass. Siden har Newcastles nummer fire vært i strålende form. Det ryktes og at PSG er interessert i spilleren som ble matchvinner for The Magpies på Old Trafford tidligere denne sesongen, så prisen på ham har neppe gått ned...

En annen spiller som kan bli Arsenal-spiller snart er Michy Batshuayi. Olivier Giroud har rett nok levert godt spill for laget fra nord-London, men The Mirror tror Arsenal vil nå forsterke bredden i stallen ved å signere Standard Liège-spilleren. Det er flere belgiere som gjør sin saker svært så bra i Premier League for tiden, så Arsene Wenger tenker nok at 20-åringen kan føye seg inn i den rekken. 

Brendan Rodgers skal være interessert i Basels Mohamed Salah. Egypteren har gjort seg bemerket ved å blant annet bli matchvinner for sveitserne i begge oppgjørene mot Chelsea i Champions League. Dette skal også ha gjort de blå fra London interessert, men The Mirror mener å vite at Liverpool er i førersetet. Avisen mener spilleren vil koste scouserne rundt 70 millioner. 

Apropos Rodgers, de røde fra Merseyside skal nå være klar til å gi ham en forlengelse på sin kontrakt, melder samme avis. Den opprinnelige avtalen med nordiren strekker seg ut neste sesong, men for å unngå at andre klubber snapper den tidligere Swansea-sjefen opp, skal ledelsen i Liverpool FC, med John Henry i spissen, ha bestemt seg for å gi Rodgers en forlengelse på 2,5 år og en årslønn på omtrent 20 millioner.