TIL PSG? Pengesterke PSG skal være ute etter Chelseas Juan Mata (med ballen) og Newcastles Yohan Cabaye. FOTO: AFP
TIL PSG? Pengesterke PSG skal være ute etter Chelseas Juan Mata (med ballen) og Newcastles Yohan Cabaye. FOTO: AFP

Fotballrykter: – PSG jakter Premier League-stjerner

Pengesterke franskmenn vil forsyne seg på balløya. Les fotballryktene 1. juledag er!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

Premier League i altomfotball.no

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Overgangsvinduet stengte 2. september. 

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret. 

Se TV 2 Sportens fotballsider for siste nytt fra sporten du elsker.

Paris Saint-Germain har råd til å kjøpe akkurat det de har lyst på, og har også gjort det de siste sesongene. Nå skal ledelsen ha sett seg ut flere Premier League-stjerner som mulige forsterkninger i januar. Storavisen L'Equipe melder ifølge Daily Mail at Chelseas Juan Mata og Newcastles franske midtbanespiller Yohan Cabaye topper klubbens ønskeliste. På den listen finnes også Eden Hazard som har en fortid i fransk fotball.

Swanseas Michu har vært linket til større klubber i januar til tross for at han har slitt med å finne veien til nettmaskene den siste tiden. Spilleren skal selv ha hintet om en overgang til en av Premier Leagues store klubber, men avisen Metro skriver at det neppe blir noen januarovergang for spanjolen. Arsenal skal ha vært interesserte, men trakk seg unna nå som det er klart at Michu må opereres og blir ute i rundt seks uker.

POPULÆR: Southampton-backen Luke Shaw. FOTO: AP
POPULÆR: Southampton-backen Luke Shaw. FOTO: AP

Luke Shaw er den siste i rekken av Southampton-talenter som viser at han er mer enn god nok for Premier League. Flere pengesterke spillere er ute etter den lovende forsvarsspilleren med Chelsea som kanskje den ivrigste, skriver Metro. Den 18 år gamle venstrebacken ser likevel ut til å bli værende i Sør-England en periode da klubben nekter å selge. Mauricio Pochettino er klar på at Shaw blir selv om han er vokst opp like ved Stamford Bridge som Chelsea-supporter.

Det høres ikke spesielt realistisk ut, men de skal ha for forsøket. De bolivianske seriemesterne Bolivar skal nemlig ha forsøkt å få David Beckham til å gjøre comeback, skriver The Mirror. Klubbens styrtrike kjenner Beckham godt og jobber sammen med fotballikonet for å starte et MLS-lag i Miami i 2015. Beckham la opp etter et opphold i PSG forrige sesong.

COMEBACK? David Beckham tok til tårene da han la opp etter forrige sesong. FOTO: Reuters
COMEBACK? David Beckham tok til tårene da han la opp etter forrige sesong. FOTO: Reuters

Leicester City kan være på vei tilbake til Premier League etter noen sesonger på nivå to, og manager Nigel Pearson er ivrig på å styrke troppen i januar. Det er likevel vel så viktig for klubben å signere kontrakter med de elleve spilleren som står uten avtale for 2014/2015-sesongen, men alle avtaler er sett på vent som følge av det mulige opprykket. Kasper Schmeichel, Wes Morgan, David Nugent og Paul Konchesky er fire profilerte spillere som går en usikker fremtid i møte.

Newcastle-manager Alan Pardew mener januarvinduet kan være med å bestemme store deler av Premier League-tabellen og har ingen planer om å sitte og se på laget bli svekket over nyttår. Han forteller til The Guardian at man diskuterer konkrete navn i Nord-England og peker på at signeringen av Papiss Cissé i januarvinduet for to år siden viste seg å bli en umiddelbar suksess.

BLIR I TYRKIA? Wesley Sneijder. FOTO: AFP
BLIR I TYRKIA? Wesley Sneijder. FOTO: AFP

Wesley Sneijder har blitt linket til Manchester United nesten til det kjedsommelige de siste årene, så også foran dette overgangsvinudet, men nederlenderen hevder nå han ikke vil til England. Ifølge Daily Mail skal Sneijder ha gitt beskjed om at han vil bli i tyrkiske Galatasaray nå som klubben har tatt seg videre til åttedelsfinalene i Mesterligaen.