I FORM: Luis Suarez dominerer Premier League om dagen og er i storform foran møtet med Manchester City. FOTO: AP
I FORM: Luis Suarez dominerer Premier League om dagen og er i storform foran møtet med Manchester City. FOTO: AP

Milner og City frykter Suarez

James Milner innrømmer at de lyseblå har ekstra fokus på Premier Leagues toppscorer foran toppkampen 2. juledag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Midtbanespiller James Milner legger ikke skjul på at han frykter Luis Suárez aller mest før toppkampen mot Liverpool i Premier League torsdag.

– Det er ikke til å komme fra at Suárez har hatt en veldig god sesong til nå. Han er en farlig spiller, det hersker det ingen tvil om, så vi er nødt til å ha et ekstra øye på ham, sier Milner før toppkampen i den engelske ligaen annen juledag.

Liverpool topper tabellen ett poeng foran Manchester City. Suárez blir gitt en stor den av æren for at Liverpool er på tabelltoppen med sine 19 scoringer i serien til nå, og det har han klart selv om han var utestengt til slutten av september.

Årsaken til utestengelsen var at han bet Chelsea-forsvareren Branislav Ivanovic under en kamp forrige sesong. Nå er det historie, men det som er en realitet er at uruguayeren har vært en viktig brikke i Liverpools kamper den siste tiden, der det er blitt fire strake seirer. Laget har scoret 17 mål i disse kampene.

Manchester City som kan overta topplassen på tabellen med sier har scoret 16 mål på sine fire siste. Laget har også fire strake seirer.

– Jeg mener helt klart at vi må se opp for Suárez, men vi må ikke bare tenke på ham. Liverpool er et topplag, og det er mange gode spillere der. Så vi må ikke se oss blinde på Suárez. Vi må også tenke på de andre spillere, for det er mange gode og farlige spillere i dette Liverpool-laget, og det er mange som kan skape trøbbel for oss, ikke bare Suárez, sier Milner, som også spiller på midtbanen til det engelske landslaget. (©NTB)

FRYKTER SUAREZ: James Milner. FOTO: AFP
FRYKTER SUAREZ: James Milner. FOTO: AFP