TIL ENGLAND? Angel Di Maria sier han trives godt i Real Madrid, men det stopper ikke flere Premier League-klubber på jakt. FOTO: AFP
TIL ENGLAND? Angel Di Maria sier han trives godt i Real Madrid, men det stopper ikke flere Premier League-klubber på jakt. FOTO: AFP

Fotballrykter: – London-rivaler kjemper om Real Madrid-stjerne

Angel Di Maria hevder han er lykkelig i Spania, men jaktes av Premier League-klubber.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

Premier League i altomfotball.no

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Overgangsvinduet stengte 2. september. 

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret. 

Se TV 2 Sportens fotballsider for siste nytt fra sporten du elsker.

Angel Di Maria var ønsket av Arsenal i sommer, og avisen Metro mener å vite at Arsene Wenger fortsatt er svak for argentineren. Samtidig skal også handleglade Tottenham ha signalisert at de ønsker å gi naborivalen kamp om Real Madrid-vingen. Det var ventet at Di Maria ville få en reserverolle i klubben etter kjøpet av Gareth Bale fra nettopp Tottenham, men driblefanten har fortsatt spilt en sentral rolle i storklubben og hevder han ønsker å bli.

Chelsea henger godt med i teten etter 0-0 mot Arsenal lille julaften og begynner å få troen på at det er mulig å hente et nytt seriegull til Stamford Bridge. Da er planen å styrke troppen i januar, og José Mourinho ser mot hjemlandet Portugal og Benfica. Klubben sliter voldsomt med økonomien og skal være villige til å selge serberen Lazar Markovic for 12 millioner pund. Ifølge portugisisk presse skal London-klubben også være interesserte i å hente tilbake Nemanja Matic som dro fra Chelsea så sent som i 2011, skriver The Mirror.

HET: Ross Barkley er ønsket av større klubber enn Everton. FOTO: AP
HET: Ross Barkley er ønsket av større klubber enn Everton. FOTO: AP

En av de unge spillerne som har imponert mest i Premier League så langt denne sesongen er Everton-talentet Ross Barkley. Slikt fører tradisjonen tro til spekulasjoner og rykter på balløya, men manager Roberto Martinez gir blaffen i skriveriene og slår fast at 20-åringen ikke er til salgs, skriver The Mirror. Heller ikke et tilbud på 86 millioner pund, verdensrekordprisen Real Madrid betalte for Gareth Bale i sommer, kan friste for Goodison Park-gjengen, hevder Martinez. 

I Daily Mails brede ryktespalte julaften kan man lese at Liverpool var på plass for å se på Sevillas Ivan Rakitic. Kroaten skal også være ønsket i Everton, Tottenham og West Bromwich-leiren. Samme avis melder at Xabi Alonso kan komme til å takke nei til ny kontrakt med Real Madrid for å reise tilbake England. Den tidligere Liverpool-spilleren skal være aktuell for Chelsea og begge Manchester-klubbene samt Juventus.

TILBAKE TIL ENGLAND? Xabi Alonso. FOTO: AP
TILBAKE TIL ENGLAND? Xabi Alonso. FOTO: AP

En annen som kan være på vei tilbake til balløya er Obafemi Martins - kanskje mest kjent for sine krumspring av noen målfeiringer. Seattle Sounders-spissen skal ha vært i London denne helgen for å diskutere en mulig overgang til West Ham. Også tyrkiske Rizespor skal være meget interesserte i spissen.

Sam Allardyce skal være ute etter å hente to spisser på lån i januarvinduet, og Martins kan altså bli den ene. En annen kan være Inters Ishak Belfodil. 21-åringen skal også ha gjort seg bemerket hos Newcastle og Fulham, skriver Daily Mail. Også Evertons Nikica Jelavic kan være en kandidat, men han er samtidig ønsket av Crystal Palace.

Kyle Naughton sliter med å imponere de gangene han fåt sjansen for Tottenham og kan være på vei ut på lån, melder Daily Mail. Sunderland nevnes som mulig stoppested for den unge backen. Gustavo Poyet skal også ha merket seg den brasilianske keeperen Julio Cesar og Reading-veteranen Wayne Bridge.

Blackburn har gjort mye feil de siste sesongene, men kjøpet av Jordan Rhodes hører definitivt ikke hjemme i den kategorien. Spissen har vært linket til en rekke større klubber den siste tiden, og West Ham og Crystal Palace skal være blant dem som følger skotten tettest. Også Nottingham Forest og Wigan kan tenke seg målmaskinen, men Rhodes skal ønske seg til en Premier League-klubb.